Roxynel Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 m-a sunat un prieten ca a facut accident pe langa autovit i-a deschis unu portiera. el este ok, dar este la accidente usoare acum si conservarul este destul de recalcitrant..avea rugamintea daca e cineva prin zona sa se duca pt ca erau 4 oameni in masina si fac destul de urat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Pai cu politia sub nas si aia sant recalcitranti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 se pare ca da mai multe detalii nu stiu a zis ca ma mai suna .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Fara suparare, eu am dat examen cu politistul examinator in spate, in 2002, m-a picat la traseu pt mai multe motive, unul din ele era ca nu pastram distantza laterala fatza de masinile pe linga care treceam. M-am suparat tare atunci, dupaia i-am multumit ca m-a scapat de viitoarele tavaleli. Nu cred ca cineva i-a deschis intentionat usa in fatza. Omeneste, ar trebui sa se duca cineva sa-l sustina moral, eu sint la munca la ora asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Fara niciun misto, sa sune la 112, daca aia din sectie nu se baga. Asa ii face de cacao si pe aia in fata colegilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 nici-o suparare jagi .. ai dreptate cu ce zici acolo dar acum faptul este deja consumat si omu intreba daca poate sa mearga cineva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 nu vad alta varianta decat sa devina si el recalcitrant cu gaborii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 unde la autovit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 intre autovit si real este acolo sectia de politie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 deci cum s-a terminat ? s-a dus cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate