incognito Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Un weekend care mi-a lasat in minte un parfum puternic de primavara, o senzatie de liniste, o vraja aparte, amintiri frumoase si un gand de intors pe-acolo cu o alta ocazie. P.S.: ceberica a fost baiat cuminte si a carat din Vama Veche astfel: pe subsemnata, pasager ascultator si bagaje ) Editat Mai 7, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Cum a fost experienta pentru pasagerul ascultator? si cat de ascultator a fost?? Editat Mai 7, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 7, 2012 Autor Share Postat Mai 7, 2012 Cum a fost experienta pentru pasagerul ascultator? si cat de ascultator a fost?? Foarte Well, nu i-a fost tocmai ca in fotoliu Dar per total i-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 foarte frumoasa calatorie. si foarte frumoase pozele. imi plac mult aceste locuri, sunt superbe si nu departe de noi. bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) Cu flori la masa nice Editat Mai 8, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Haaaaa ai zacusca!!! Eu am ramas fara, de vreo trei luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 8, 2012 Autor Share Postat Mai 8, 2012 foarte frumoasa calatorie. si foarte frumoase pozele. imi plac mult aceste locuri, sunt superbe si nu departe de noi. bravo! multumesc, intr-adevar sunt superbe locurile si foarte aproape, de-asta abia astept sa ma intorc pe-acolo. Cu flori la masa nice heheee, m-am incapatanat sa le iau de pe drum si sa le aduc acasa. Rezultatul a fost ca am ajuns cu un ierbar Haaaaa ai zacusca!!! Eu am ramas fara, de vreo trei luni si eu am ramas fara aia era luata la intoarcere (pozele sunt random), cu ultimii marunti. Dar tot a noastra e mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Liliac, pateu, zacusca, ce iti poti dori mai mult de la motociclism? Una din cele mai tari poze de pana acum. Funny! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) Aha... zacusca bulgareasca, ca si painea de altfel. Bulgarii sunt mari mesteri la salate si zarzavaturi Editat Mai 8, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 12, 2012 Autor Share Postat Mai 12, 2012 Liliac, pateu, zacusca, ce iti poti dori mai mult de la motociclism? Mai este si varianta asta, cu incercari vegetale Aha... zacusca bulgareasca, ca si painea de altfel. Bulgarii sunt mari mesteri la salate si zarzavaturi yyyap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) cum sunt salcamii? au innebunit deja? Editat Mai 12, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Un exemplu ca nu ai nevoie de sute de cai ca sa ai parte de experiente motociclistice deosebite. Bravo pentru plimbarea in 2 oameni si 12 cai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iri_Bad Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Felicitari, esti de apreciat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Un exemplu ca nu ai nevoie de sute de cai ca sa ai parte de experiente motociclistice deosebite. Bravo pentru plimbarea in 2 oameni si 12 cai! Mi-a luat 3600 de secunde sa imi dau seama ca 2 oameni si 12 cai, deci.. practic, pentru fiecare om.. 6 cai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Octombrie 15, 2012 Autor Share Postat Octombrie 15, 2012 Mi-a luat 3600 de secunde sa imi dau seama ca 2 oameni si 12 cai, deci.. practic, pentru fiecare om.. 6 cai! ) mult, mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate