biancocelleste Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Pana sa imi fac cont, sa am permis sau moto, am citit pe forum un post foarte lung despre un baiat care murise alaturi de pasagera lui pe moto. Povestea e de constientizare, nu e reala si tin minte ca in final, decedatul are impresia ca a ajuns acasa si ca vorbeste cu mama lui care il prevenise sa nu plece la drum si isi da seama ca maicasa innebunise sau ceva de genul. Ideea e ca nu dau de ea! Aveti idee unde pe unde o fi ? SCUZE DE OFF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 /index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/page__view__findpost__p__700026 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Cred ca la acest post te referi: http:///index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/page__view__findpost__p__697156 Acolo undeva in acel post, este punctul 11. "Ghost Rider" si e descrisa o poveste asemanatoare cu ce spui tu. Cred ca asta e ceea ce cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 12, 2012 Autor Share Postat Mai 12, 2012 Cred ca la acest post te referi: http://www.motocicli...post__p__697156 Acolo undeva in acel post, este punctul 11. "Ghost Rider" si e descrisa o poveste asemanatoare cu ce spui tu. Cred ca asta e ceea ce cauti. Exact acesta este ! Multumesc frumos! Exact acesta este ! Multumesc frumos! Poate ca readucerea in actualitate a postului va ajuta pe cei care intra la sectiunea accidente si se gandesc ca " asa ceva nu mi se poate intampla mie ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 decedatul are impresia ca a ajuns acasa si ca vorbeste cu mama lui care il prevenise sa nu plece la drum si isi da seama ca maicasa innebunise sau ceva de genul. Ideea e ca nu dau de ea! Aveti idee unde pe unde o fi ? SCUZE DE OFF! Jur ca prima oara am crezut ca zici ca nu dai de ma'sa .Am crezut ca ai facut vreo poanta din aia in care cresti suspansul usor si dupa aia spui duma,si chiar am ras,ca am zis ca e o gluma buna dupa aia mi-am dat seama ca tu cauti topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate