Sharky66 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salut, era cineva aici pe forum care facea crash paduri pe strung (am cautat topicul lui dar nu l-am gasit). Doresc sa cumpar si sa montez crash-paduri sau crash-baruri pe motocicleta, este cineva care se ocupa cu asa ceva, sau care vinde sh-uri (din dezmambrari) compatibile cu ce vreau eu (este vorba de un FZS 600 Fazer 2001). Daca am postat gresit, adminii pot sa mute topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salut, era cineva aici pe forum care facea crash paduri pe strung (am cautat topicul lui dar nu l-am gasit). Doresc sa cumpar si sa montez crash-paduri sau crash-baruri pe motocicleta, este cineva care se ocupa cu asa ceva, sau care vinde sh-uri (din dezmambrari) compatibile cu ce vreau eu (este vorba de un FZS 600 Fazer 2001). Daca am postat gresit, adminii pot sa mute topicul. /index.php?/topic/668782-crash-pad-uri-noi-facute-la-strung/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate