ianachim Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 o zi dus o zi plimbare insula, plaja, cascade o zi intors plecare din buc pe la un 6.30 fery la 15.30 din alex cu sosire pe insula la 17.30.......in cazul in care nu se scufunda e bine de ajuns mai devreme ca nu am gasit sa fac rez la ferry samo 17.30 sosire in alex 19.30 duminica...deci returul in tara se va face pe intuneric in fct de drumul ales sunt cam 550 - 650 km buc - alex eu deja am luat camera aici http://www.booking.com/hotel/gr/mariva-bungalows.en-gb.html?aid=339753;label=nisos-samothraki-CZz4lKp4Gh4WDq2jQEfXLQS20765150145;sid=c65cdb77240f773f0b113193b8e1e4bc;dcid=2;label=postbooking_confpage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 weekendu urmator (ala cu rusaliile) m-as fi bagat. am vazut topicul de tura trecuta cu insula, mi s-a parut foarte tare amana si tu o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 cu parere de rau dar wkendul ala e antamat de .....nevasta de 1 mai a vrut sa plecam ..i.am dat pas ca plec in alpi ....si am stat in casa 2 sapatamani cu VARICELA ii merg vrajile mai bine decat VANESEI ...asa ca nu ma risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 foarte misto locatia. imi pare bine sa aud ca esti mai bine. din pacate sunt in .de in perioada aia; as fi mers, ca arata bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 samo 17.30 sosire in alex 19.30 duminica...deci returul in tara se va face pe intuneric Nu e pacat totusi de drumul de intoarcere, sa-l faci asa pe intuneric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 Nu e pacat totusi de drumul de intoarcere, sa-l faci asa pe intuneric? problema este cu ferry pentru moment nu este decat unul singur din ce am vazut pe site cel care pleaca de pe continent la 15.30 ajunge la 17.30 si tot asta se intoarce daca e unul mai devreme il iau asta e ...merg cu ce gasesc dupa ce si grecul mi a confirmat ca alexandropoli si samotraki sunt sub ploaie am hotarat sa aman plecarea pt wkendul asta pe harta arata si toata bulgaria "inundata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate