..:::ZAR:::... Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Cautand prin toate service-urile de indreptat jante aluminiu (auto) din Caras-Severin, adica service-ul din Resita si cel din Caransebes, am aflat cu stupoare ca nu indreapta nici care jante aluminiu moto! Problema sta in felu urmator - janta de fata este usor impinsa inauntru atat cat sa afecteze stabilitatea la viteze mai mari de 180km/h! Nu fug des cu aceasta viteza dar pentru linistea mea si siguranta celorlalti participanti la trafic vreau s-o indrept! Rog colegii din Timisoara sau imprejurimi sa ma indrume catre un service ce indreapta SI JANTE MOTO! Multumesc frumos si imi cer scuze daca nu am postat la sectiunea care trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Si eu sunt interesat.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIBVL Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Din cate stiu la Valcea se indreapta jenti de aluminiu ...stiu ca un prieten de-al meu a avut o problema cu roata sau daca nu la Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Exact eu din CarasSeverin am sa merg la Valrcea sau la Sibiu! - VREAU DOAR DIN TIMISOARA! Userul Violetbiker a fost amabil sa ma ajute cu un numar de telefon al tipului care indreapta jante in TM! poftiti datele de contact: 0745-669-961 - MIMI! - pt cine are nevoie! Ca si locatie il gasiti in TM pe langa targu de masini! MULTUMESC INCA ODATA USERULUI VIOLETBIKER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Mersi de info si eu aveam nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Mersi de info si eu aveam nevoie . mno bine ca aflu eu care-s la 110km departare de voi ceea ce ar trebui sa stiti voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramm Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 mno bine ca aflu eu care-s la 110km departare de voi ceea ce ar trebui sa stiti voi ) Nr lui Mimi, l-as fi recomandat si eu, dar nu stiam daca face si de moto, oricum Mimi e un baiat de nota 20, la fel si Violetbiker PS: chiar daca esti la 110 km distanta, sa stii ca tot de la unul dintre noi ai aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Nr lui Mimi, l-as fi recomandat si eu, dar nu stiam daca face si de moto, oricum Mimi e un baiat de nota 20, la fel si Violetbiker PS: chiar daca esti la 110 km distanta, sa stii ca tot de la unul dintre noi ai aflat haha - ma asteptam sa fi stiut si Aragon nu am dorit sa fiu tendentios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 in afara de mimi este si altcineva care indreapta jante moto,dar care sa poata sa si dea cauciucul jos si sa il puna inapoi ?? ca nu am mici macar stander sau chei ...multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 In excursia de azi am strambat si roata fata si roata spate din cauza unei gropi.Sper sa mai fie valabil numaru lu Mimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 mai este numarul valabil colegu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 eu am sunat si nu a raspuns nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivineantu Catalin Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 a facut cineva roti la mimi pana la urma ? un feedback » Post actualizat in 21 Aug 2016 13:36Numarul a ramas acelasi ,confirm ca e valabil » Post actualizat in 06 Sep 2016 09:34Buna , vineri am luat roata de la Mimi a iesit super bine RECOMAND , are foarte mult de lucru ... ceea ce inseamna ca o va face cand se poate .. dureaza , dar daca ai rabdare se face . Multumesc mult tuturor. * Mimi - 0745-669-961 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin1982 Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Din câte știu jentile la motociclete nu este recomandat sa le îndrepți dar proprietarul știe,nu este același aliaj că la mașină.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 10, 2017 Autor Share Postat Mai 10, 2017 Eu nu am mai indreptate nimic. Am schimbat janta cu totul si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate