Cavaleru Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 am vazut pe discovery in emisiunile cu restaurare de masini, ca se foloseste la lipitul mochetei pe panourile usilor un lipici care vine sub forma de spray. ati vazut asa ceva la noi? pentru ce imi trebuie va intrebati. am nevoie se lipesc pe interiorul la 2 coburi de aluminiu un material izolator, asemanator cu neoprenul. solutia mai simpla si la indemana este prenandezul dar e dificil de lucrat cu el si incomod la aplicare. any other smart ideeas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) salut la mr. bricloage gasesti, de acolo mi-am luat eu Editat Mai 19, 2012 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 iti recomand sa pui banda dublu adeziva aceea folosita la mochete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 19, 2012 Autor Share Postat Mai 19, 2012 iti recomand sa pui banda dublu adeziva aceea folosita la mochete nu stiu cum e banda la care te referi banda dublu adeziva, pe care o stiu eu se gaseste la role mici si este costisitoar, iar in cazul meu ar necesita destul de multa ca sa faci o treaba calumea. nu cred ca e rentabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Se gaseste spray cu prenadez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 dai adezivul cu un trafalet mic de burete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate