pomo Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) Da a fost chiar de vis totul În special runda ta de dans de 4 ore neîntrerupte. Ai fost show man-ul serii iar dacă te urcai pe masă alături de Paolo erai mama și tata lor. Să mor eu că nu ești sănătos la cap. A doua zi nu te-a strâns casca până acasă? Felicitări Chopper Academy pentru petrecere. Editat Iunie 4, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 În special runda ta de dans de 4 ore neîntrerupte. Ai fost show man-ul serii iar dacă te urcai pe masă alături de Paolo erai mama și tata lor. Să mor eu că nu ești sănătos la cap. A doua zi nu te-a strâns casca până acasă? Felicitări Chopper Academy pentru petrecere. Eu m-am distrat asa cum mi-a venit, iar dansuri dinastea ne intrerupte nu ii bai pentru mine pentru ca fac multa miscare fizica si n-am probleme. De urcat pe masa n-am indraznit pentru ca nu era petrecerea mea . Sanatos stiu ca nu sunt la cap si incerc de multe ori sa fac party asa cum trebuie. A doua zi din cauza berii aveam senzatia ca capul mi se aduna intr-un punct mai ales ca n-am baut nimic de 3-4 saptamani si eram zombie pe motor mai ales ca ne-am intors pe Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrita, Reghin, Toplita, Gheorgheni peste 350 de km. Iar acasa am ajuns dupa ora 20.....deci au fost 2 zile lungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Eu m-am distrat asa cum mi-a venit, iar dansuri dinastea ne intrerupte nu ii bai pentru mine pentru ca fac multa miscare fizica si n-am probleme. De urcat pe masa n-am indraznit pentru ca nu era petrecerea mea . Sanatos stiu ca nu sunt la cap si incerc de multe ori sa fac party asa cum trebuie. A doua zi din cauza berii aveam senzatia ca capul mi se aduna intr-un punct mai ales ca n-am baut nimic de 3-4 saptamani si eram zombie pe motor mai ales ca ne-am intors pe Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrita, Reghin, Toplita, Gheorgheni peste 350 de km. Iar acasa am ajuns dupa ora 20.....deci au fost 2 zile lungi! N-ai dat la rațe pe curbele alea? Oricum ai rupt stilul omule. Mă bucur că te-am cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 N-ai dat la rațe pe curbele alea? Oricum ai rupt stilul omule. Mă bucur că te-am cunoscut. Mai bucur si eu ca te-am cunoscut, cu privire la datul la rate pot sa zic ca la un moment dat simteam ca "ministerul de interne" facea tentative de a da afara ceeace am rumegat . Dar pe la ora 13,14 ne-am oprit in zona adiacenta Campulung Moldovenesc si la un restaurant am lins o ciorba radauteana ca efectiv simteam ca e seceta mare si lichidul cald a picat la fix. Eu nu consider ca am stil, ci un gram de nebunie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Mai bucur si eu ca te-am cunoscut, cu privire la datul la rate pot sa zic ca la un moment dat simteam ca "ministerul de interne" facea tentative de a da afara ceeace am rumegat . Dar pe la ora 13,14 ne-am oprit in zona adiacenta Campulung Moldovenesc si la un restaurant am lins o ciorba radauteana ca efectiv simteam ca e seceta mare si lichidul cald a picat la fix. Eu nu consider ca am stil, ci un gram de nebunie! Mă refeream la show-ul făcut. Tu cu Paolo vă puteți lua de mânuță amândoi. Tare mi-aș dori să vă văd la o nuntă pe amândoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Mă refeream la show-ul făcut. Tu cu Paolo vă puteți lua de mânuță amândoi. Tare mi-aș dori să vă văd la o nuntă pe amândoi. Apoi eu nu prea merg la nunti, daca o sa fie numa nunta de motociclisti rockeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 6, 2012 Autor Share Postat Iunie 6, 2012 Domle tre sa spun si eu ca tare ma bucur ca v-a placut la Suceava, vom mai trece cu siguranta prin Bukowina pentru ca este o zona frumoasa cu oameni de treaba care stiu sa se distreze Ice Lord multam pentru ajutorul acordat cu motorul, ma revansez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Domle tre sa spun si eu ca tare ma bucur ca v-a placut la Suceava, vom mai trece cu siguranta prin Bukowina pentru ca este o zona frumoasa cu oameni de treaba care stiu sa se distreze Ice Lord multam pentru ajutorul acordat cu motorul, ma revansez eu Da chiar m-am simtit excelent, am avut noroc si cu vremea si moldovencele au fost pe masura (frumoase, focoase si cu accent) just for the lick of the day . Pai sper sa rezolvi problema cat mai repede si cat mai ieftim, noi te ajutam cu ce putem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate