redhair Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) sa dam drumul la poze.. mascota intrunirii.. Joy: nu stiu cine sunt respectivii, poate se recunosc pe unde maaaa? balenutaaa statuile muzeului vedere din muzeu asupra teraselor.. duminica dimineata Editat Iunie 4, 2012 de redhair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 A fost o intrunire super! Civilizata, linistita, relaxanta, interesanta, iar concertul lui Joe Lynn Turner a fost super! O parte din el a fost in cinstea lui Dio, asa cum va fi si Kavarna Fest-ul de anul asta... Pun si eu cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Pentru cei cu Fack-book mai gasiti si aici: MOTO ROCK FEST Veliko Trnovo Nu am vazut "dracusorul" si "ingerasul" prin peisaj, dar in rest a fost SUPER!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate