Sari la conținut

redhair

INACTIV
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    bucale

redhair's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pai e destul de ok cat ati cheltuit.. pana la urma nu e Romania, o mare parte a fost si benzina.. si v-ati plimbat si vazut o gramada. chiar e ok congrats again!
  2. taz... mai degraba seamana cu drumul mamaia-lumina inspre navodari incolo.. desi zicea ca e pe langa 'casa' . oricum respectele mele doamnei. e un model
  3. sudori in plastic, sunt cativa prin Bucuresti,dar nu f multi. nu e nicio panica, fiecare apeleaza la cine stie/vrea.
  4. persoana pe care o recomand, are toata aparatura necesara
  5. e vorba de sudat cu electrozi. ce sudezi nu se mai sparge. asa se fac cuvele mari de acizi si cate si mai cate.
  6. se poate suda fara plasa, e cea mai buna metoda. daca esti din Bucuresti, suna la 0767.391.019.
  7. redhair

    HJC - Discutii generale

    am avut. este destul de zgomotoasa, in special din cauza aerisirii de la barbie. intr-adevar, ochelarii de soare sunt un mare plus. acum vreau sa imi iau exo 500
  8. super maine cand suflu in lumanari o sa ma gandesc la Vama drum bun!
  9. redhair

    N-am crezut vreodata...

    felicitari pentru noua viata si pentru puterea de lupta! continua ca ai pentru cine lupta! cauta sa il distrugi pe ala, sa il dai in judecata sa iti scoti macar bani. timpul nu il vei recupera, dar .... chiar ai avut parte de o minune.
  10. redhair

    "free Talk"

    piata mare, piata mica, Catedrala... nu mai stiu cum se numeste , e gigantica si superba in centru, in pietele alea dai si de podul mincinosilor.. palatul bruckental.. si in rest toate stradutele au farmecul aparte si intr-adevar e frumos orasul. daca ai timp de pierdut... muzeul satului... e mai mult asa de plimbare.. ca e gigantic.. si gradina zoologica. hotel gasesti la tot pasul... restaurante la fel..se mananca bine in centru.. ai grija ca seara nu mai gasesti mai nimic deschis.. ca in celelalte tari.. doar bodegile si restaurantele si cluburile(intra in categoria bodegilor). distractie placuta! inclusiv la hipodrom.. unde este o herghelie cu cai de concursuri.. ai sansa sa si calaresti daca e vre-un cal liber pe acolo... am dat acum 2 ani vreo 50 de lei pe o ora... parca. nu bag mana in foc. apropo.. in centru sunt panouri din alea interactive.. parca erau trecute si obiectivele turistice pe harta.. oricum.. nu rata sa urci in Turn... privelistea e frumoasa.
  11. numai buna de baut.. stiaaaam
  12. ma-ta are cratima! dar neadaptato nu! am zis ca nu am permisul... nu ca nu am condus. zat!
×
×
  • Creează nouă...