Sari la conținut

redhair

INACTIV
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de redhair

  1. pai e destul de ok cat ati cheltuit.. pana la urma nu e Romania, o mare parte a fost si benzina.. si v-ati plimbat si vazut o gramada. chiar e ok congrats again!
  2. taz... mai degraba seamana cu drumul mamaia-lumina inspre navodari incolo.. desi zicea ca e pe langa 'casa' . oricum respectele mele doamnei. e un model
  3. sudori in plastic, sunt cativa prin Bucuresti,dar nu f multi. nu e nicio panica, fiecare apeleaza la cine stie/vrea.
  4. persoana pe care o recomand, are toata aparatura necesara
  5. e vorba de sudat cu electrozi. ce sudezi nu se mai sparge. asa se fac cuvele mari de acizi si cate si mai cate.
  6. se poate suda fara plasa, e cea mai buna metoda. daca esti din Bucuresti, suna la 0767.391.019.
  7. redhair

    HJC - Discutii generale

    am avut. este destul de zgomotoasa, in special din cauza aerisirii de la barbie. intr-adevar, ochelarii de soare sunt un mare plus. acum vreau sa imi iau exo 500
  8. super maine cand suflu in lumanari o sa ma gandesc la Vama drum bun!
  9. redhair

    N-am crezut vreodata...

    felicitari pentru noua viata si pentru puterea de lupta! continua ca ai pentru cine lupta! cauta sa il distrugi pe ala, sa il dai in judecata sa iti scoti macar bani. timpul nu il vei recupera, dar .... chiar ai avut parte de o minune.
  10. redhair

    "free Talk"

    piata mare, piata mica, Catedrala... nu mai stiu cum se numeste , e gigantica si superba in centru, in pietele alea dai si de podul mincinosilor.. palatul bruckental.. si in rest toate stradutele au farmecul aparte si intr-adevar e frumos orasul. daca ai timp de pierdut... muzeul satului... e mai mult asa de plimbare.. ca e gigantic.. si gradina zoologica. hotel gasesti la tot pasul... restaurante la fel..se mananca bine in centru.. ai grija ca seara nu mai gasesti mai nimic deschis.. ca in celelalte tari.. doar bodegile si restaurantele si cluburile(intra in categoria bodegilor). distractie placuta! inclusiv la hipodrom.. unde este o herghelie cu cai de concursuri.. ai sansa sa si calaresti daca e vre-un cal liber pe acolo... am dat acum 2 ani vreo 50 de lei pe o ora... parca. nu bag mana in foc. apropo.. in centru sunt panouri din alea interactive.. parca erau trecute si obiectivele turistice pe harta.. oricum.. nu rata sa urci in Turn... privelistea e frumoasa.
  11. numai buna de baut.. stiaaaam
  12. ma-ta are cratima! dar neadaptato nu! am zis ca nu am permisul... nu ca nu am condus. zat!
  13. injura macar corect. stii tu ce am facut eu azi? ita al dreacu ti-ai pus spionii sa ma gaseasca?
  14. :crack: 1. nu vorbi tu de morti ca te fwt in gura pe direct. esti atat de mascul incat nu stii decat sa te ataci la ce zice o simpla pasagera. 2. nu ti-am dat sfaturi. am spus ca nu te suport. take it or leave it. 3. nu imi mai bat capul cu un retard ca tine. de ce esti atat de prost incat sa nu intelegi punctul 2? toti au inteles asta, de asta nu s-a mai luat nimeni de mine. 4. nu stiam ca forumul asta e numai pentru motociclisti. in cazul asta tu ce cauti aici? treci pe motor si da-te la unirii ca asta iti e placerea ta pe motor. nu calatoriile lungi. hai..recunoaste ... ti-ai luat motor crezand ca iti sar pixdele mai repede in pl. dar chiar si asa nu ai noroc. la naiba. poti sa ma injuri in continuare cat vrei, mi se falfaie. si lasa-ti ma mesajele cum le scrii original. nu mai sterge injuraturile si expresiile tale de domn ca sa te dai tu ingeras.
  15. dupa parerea multora, eu ti-am tras-o tie. you got served. my work here is done. paaa .. sa NU imi scrii
  16. de unde stii ca sunt buna? m-ai gustat? poate sunt acra... tare mai stii tu totul despre mine.. cine cum ce si cat..
  17. ma omule.. ce mai vrei de la mine? am incheiat discutia.. ce ma mai tot strigi pe aici? tine-o acolo sa ai la batranete... ca de la noi nu prinzi pensie.. si peste ani te vad aici ca ma injuri ca ti-am baut berea
  18. sincer prefer o bere mai pune-ti pofta in mana..
  19. alo baiatul... matrimonialele si fwtaiurile sunt in alta parte. aici se dau palme.
  20. nu umblu cu maruntis... zornaie rucsacelul..
  21. m-a luat unul la bani marunti... sau ar fi vrut sa faca asta si a trebuit sa ii dau frumos peste bot
  22. ehe timpii... astia... recunosc mi-am cerut-o ca am intrebat. moving on
×
×
  • Creează nouă...