Constantin Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Pe soselele nationale viteza permisa este intre 70 si 100 km/h.Deci scuterul este tocmai bun. Pt cei din Buc. drumul pana la Arad este cam pe nationale. In Ungaria pe autostrada. In Austria, dupa Viena, se poate merge dealungul Dunarii, etc. Eu am pus top case, astfel ca ar ajunge bagajul.Vit max 115. O fac oricum vara aceasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) si te duci singur sau organizezi ceva? Editat Iunie 5, 2012 de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Suna interesant!Daca se poate perioada si durata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Anul trecut am traversat bulgaria cu un scuter de 250.Fizic am fost foarte ok,ma oboseste mai mult o distanta de 100km parcursa cu vitezana decat pe 600km cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 6, 2012 Autor Share Postat Iunie 6, 2012 Propun in jumatatea doua a lui iulie. 1 zi Buc - Arad, 1 zi Ungaria pana dupa Viena ( Ybbs),1 zi dealungul Dunarii pe drumuri nationale pana spre Linz, 1 zi Grossglokner ( cal mai inalt varf, asfaltul bun, ca Transfagarasan-ul), 2 zile zuruck. Rezulta min 6 zile, plecare vineri, intoarcere miercuri?! Am mai facut traseul acesta, dar cu motociclete.Sa mai schimbam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate