SorinSenior Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Grupul Motociclistilor "STREET PATROL" din Campina are placerea de a va invita la prima editie “Rock, Blues & Street Patrol”. Intrunirea se vrea a fi cat mai aproape de vechile intruniri "haiducesti". Adica... fara foc de artificii, fara sexy show, fara taxa de intrare si fara alte "shabloane moderne" . Intrunirea va avea loc in perioada 29 iunie ora 12:00 – 01 iulie ora 12:00 2012, in Jud. Prahova, Comuna Magureni, Satul Banului, punctul “Ruda” (vom incerca sa punem cateva indicatoare). Locatia se afla la lizirera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Posibilitatea de cazare este la cort (exclusiv), iar zona de campare este nelimitata. Motoarele pot fi parcate oriunde, fara restrictii si/sau interdictii. Vom avea cateva trupe de rock si blues, iar restul... trupa mp3. Vom organiza cateva concursuri, iar restul... bere, mici si alte "mortaciuni". Veti fi intampinati cu tuica si slana afumata, iar sambata, ciolan cu fasole la ceaun... din partea "casei" bineinteles. Nu in ultimul rand, am organizat si o defilare sambata in jurul orei 12. Alte traznai poate ne vor veni pe parcurs. Va asteptam pe toti cei care vreti sa petreceti alaturi de noi, indiferent de: varsta ,sex, culoare, apartenenta politica, convingeri religioase, motoare, zona geografica, etc. Intre timp noi ne vom ruga la Sefu' pentru vreme frumoasa. ...la intrarea din DN1 spre Floresti mai aveti cca. 10Km pana la locul cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Tocmai asta e... motociclistului forumistului roman nu ii plac decat alea cu Âştaif. Nimeni nu isi mai aduce aminte de vremurile cand nu existau cluburi moto mari si intruniri mari. Acum isi anunta participarea doar la intrunirile mari, unde pot fi vazuti si recunoscuti ca bikeri forumisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Grupul Motociclistilor "STREET PATROL" din Campina are placerea de a va invita la prima editie “Rock, Blues & Street Patrol”. Intrunirea se vrea a fi cat mai aproape de vechile intruniri "haiducesti". Adica... fara foc de artificii, fara sexy show, fara taxa de intrare si fara alte "shabloane moderne" . Intrunirea va avea loc in perioada 29 iunie ora 12:00 – 01 iulie ora 12:00 2012, in Jud. Prahova, Comuna Magureni, Satul Banului, punctul “Ruda” (vom incerca sa punem cateva indicatoare). Locatia se afla la lizirera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Posibilitatea de cazare este la cort (exclusiv), iar zona de campare este nelimitata. Motoarele pot fi parcate oriunde, fara restrictii si/sau interdictii. Vom avea cateva trupe de rock si blues, iar restul... trupa mp3. Vom organiza cateva concursuri, iar restul... bere, mici si alte "mortaciuni". Veti fi intampinati cu tuica si slana afumata, iar sambata, ciolan cu fasole la ceaun... din partea "casei" bineinteles. Nu in ultimul rand, am organizat si o defilare sambata in jurul orei 12. Alte traznai poate ne vor veni pe parcurs. Va asteptam pe toti cei care vreti sa petreceti alaturi de noi, indiferent de: varsta ,sex, culoare, apartenenta politica, convingeri religioase, motoare, zona geografica, etc. Intre timp noi ne vom ruga la Sefu' pentru vreme frumoasa. ...la intrarea din DN1 spre Floresti mai aveti cca. 10Km pana la locul cu pricina. Suna f bine. Felicitari pentru ideea de a organiza asa ceva. Sper sa pot ajunge. Tocmai asta e... motociclistului forumistului roman nu ii plac decat alea cu Âştaif. Nimeni nu isi mai aduce aminte de vremurile cand nu existau cluburi moto mari si intruniri mari. Acum isi anunta participarea doar la intrunirile mari, unde pot fi vazuti si recunoscuti ca bikeri forumisti. Alex ai o bere de la mine daca reusesc sa ajung. PS: Nu mai fi suparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Shiro, chiar nu sunt suparat. Doar ca ma uit ca in momentul in care un club moto cunoscut anunta o petrecere toata lumea da buluc sa isi anunte prezenta, iar cand baietii astia, proaspat infintati, incearca sa organizeze ceva, nimeni nu ii baga in seama. P.S. Disclaimer: Eu n-am nici o legatura cu organizatorii, si nici cu Street Patrol. Singurul lucru e ca impart cu ei orasul in care m-am nascut (asta pt ca stau mai mult in Bucuresti decat in Campina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Grupul Motociclistilor "STREET PATROL" din Campina are placerea de a va invita la prima editie “Rock, Blues & Street Patrol”. Intrunirea se vrea a fi cat mai aproape de vechile intruniri "haiducesti". Adica... fara foc de artificii, fara sexy show, fara taxa de intrare si fara alte "shabloane moderne" . Intrunirea va avea loc in perioada 29 iunie ora 12:00 – 01 iulie ora 12:00 2012, in Jud. Prahova, Comuna Magureni, Satul Banului, punctul “Ruda” (vom incerca sa punem cateva indicatoare). Locatia se afla la lizirera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Foarte tare, felicitari pentru initiativa ! Este exact genul de ieseala pe care o asteptam. Daca nu ploua, pastrati un loc de campat si pentru mine. O sa-mi pun o dorinta, e prima data cand dorm la cort. Dar puneti si indicatoarele cu locatia ca neuronul meu are ceva probleme cu orientarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 si noi santem dornici de o haiducie adevarata, avem cateva "capre" satule de figuri prin orase aglomerate ,pline de piti si altele,dar avem si o singura intrebare exista in zona o sursa de apa,pentru refreshul de dimineata, ca de rest se ocupa mama natura. Da Doamne timp frumos, si bere multa rece ca restul vine de la sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 ...exista in zona o sursa de apa,pentru refreshul de dimineata...? Vom avea cateva rezervoare de vreo 1000 litrii fiecare, iar pentru cine vrea sa faca "cativa pasi" exista si un parau in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 In cazul asta top si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Locatia e supper, sper ca in scurt timp sa pot posta o serie de fotografii ptr a va putea face o imagine clara despre locul unde se va tine cheful. Astept cu nerabdare focul acela de tabara promis si distractia care cu siguranta nu se va lasa asteptata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psihologu Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Vin cu mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Salut amigos, suna frumos intrunirea, pare a fi asemanatoare cu cea de la Telea... cred ca apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Cateva imiagini facute de catre unul din membrii-organizatori. Lasam pozele sa vorbeasca de la sine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myself Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Foarte tare, felicitari pentru initiativa ! Este exact genul de ieseala pe care o asteptam. Daca nu ploua, pastrati un loc de campat si pentru mine. O sa-mi pun o dorinta, e prima data cand dorm la cort. Dar puneti si indicatoarele cu locatia ca neuronul meu are ceva probleme cu orientarea. sti sa-l montezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passaris. Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 cu mare placere voi ateriza la aceastra intalnire daca voi fi liber. Sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 sti sa-l montezi? Auzi maestre, eu am probleme serioase cu ce reprezinta cifrele alea din bord, care e butonul cu care aprind farul sau dumnezeule, am uitat in ce treapta de viteza sunt...si tu imi strici Zen-ul cu un amarat de cort ? Evident ca nu stiu sa-l montez! Dar nu cred ca te lasa inima sa nu ma ajuti. Ai suflet bun. Nu-i asa?? ....Te rooog , la problema asta nu m-am gandit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myself Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Auzi maestre, eu am probleme serioase cu ce reprezinta cifrele alea din bord, care e butonul cu care aprind farul sau dumnezeule, am uitat in ce treapta de viteza sunt...si tu imi strici Zen-ul cu un amarat de cort ? Evident ca nu stiu sa-l montez! Dar nu cred ca te lasa inima sa nu ma ajuti. Ai suflet bun. Nu-i asa?? ....Te rooog , la problema asta nu m-am gandit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 daca imi repar pana spate pana atunci sunt prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Hai ca am incropit si de un afis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Intreaba fata: "pishi, la padure"? E chiar haiducie!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 Intreaba fata: "pishi, la padure"? E chiar haiducie!? Haiducie 100%. "Toaleta" este chiar ecologica (euro6)... la padurea deasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Haiducie 100%. "Toaleta" este chiar ecologica (euro6)... la padurea deasa. Da', e departe de lume? Adica, ar fi vreo pensiune in preajma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 GAMO referitor la intrebarea ta, sincer sa fiu in zona ( ma refer strict la locatia intrunirii) nu sunt pensiuni sau locatii de cazare. Exista insa posibilitatea de a te caza la motelurile de pe DN1 ce sunt pozitionate la intrarea in localitatea Floresti (aprox 5km de intrunire). Acestea le vei putea vedea f usor in momentul in care vei veni pe DN1 si inainte de a intra la Floresti. Ar mai fi si un hotel pe raza localitatii Floresti Hotel Confort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Motel Confort ( Floresti PH ) 150 lei / noapte / camera dubla. tel. 0244362157 Mai multe detalii gasiti aici Cateva foto care sper sa va fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Old school,ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate