Legnakrad. Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 of bai iulica bai... are fractura la mana el, partea de jos, trebuie operat + tija, zicea ca e ok in rest iar tipa e ok, doar lovituri. Nu mai interpretati si vorbiti aiurea care nu stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria82 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 E clar, nu ai inteles nimic. Asa este cand nu citesti de la inceput si nu iti dai seama de ce am zis asta. Hai totusi sa nu intervenim pe topicul asta, daca ai nelamuriri da-mi PM. Nu am prostul obicei de a nu citi de la inceput. Imi mentin parerea! Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) fieru e cam lovit , accidentatul se repara! ochii in patru pipal! Editat Iunie 11, 2012 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate