hansolo Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Salutare, Azi am lasat sotia la lucru si cand sa plec: bag in viteza dau drumul la ambreaj sa plec d p loc si motorul: chhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Sare pinionul sau ambreajul sau ceva. Am plecat cu grija cat sa nu scape si am ajuns pana acasa cu 2km/h. Motocicleta mea e pe cardan (ca orice xvs dragstar). Ce credeti ca are? ambreaj spart? Cardanul poate scapa din lacasul lui? Maine caut un service in zona dristor ca la vitezele pe care le pot practica mi-e greu sa merg altundeva. Daca stie cineva un service in apropiere (dristor, vitan etc) plas dati un reply. Ms! Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 11, 2012 Admin Share Postat Iunie 11, 2012 Vezi ca exista rubrica SERVICE, ai postat gresit aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hansolo Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 Heh... daca intre discutiile generale nu poti pune o intrebare despre harjaitul din cutia d viteze, nu mai sunt generale... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 12, 2012 Admin Share Postat Iunie 12, 2012 Nefiind pe aria potrivita risti sa ramai cu astea..cu intrebarile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate