MadRider Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Din nou initiez eu un tocpi referitor la garnituri de simson...acum va intreb cum se fac inelele alea metalice din jurul gaurilor...cred ca stiti la ce ma refer...am citity pe forum ca cineva si-a facut si eram si eu curios cum ...ca am impresia ca sunf f bune... Eddie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 eu am facut am facut o incercare cu o garnitura palcata cu metal dar n-a mers... insa am pus pe buza cilindrului una si a mers. asa cum are si nepra.. insa tine cont ca tot ai nevoie de garnitura de la chiulasa facuta din klingherit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Aprilie 28, 2004 Autor Share Postat Aprilie 28, 2004 Cum adik pe buza cilindrului ca nu am prea priceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate