enjustice Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Stie cineva un service sau o persoana unde pot suda un suport de scarita?Cred ca este vorba de sudura in argon.M-ar interesa sa fie prin sectorul 5, dar e ok oriunde pana la urma.Cat de rezistenta este o astfel de sudura? Cand nu aveam nevoie gasisem pe forum foarte multi oameni care sudau in argon, acum cand am nevoie numai gasesc nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Ia legatura cu user-ul @rados. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 SKR Super-Bikes, sect 5 , str veseliei nr 10. colt cu trafic greu,in incinta "industriei iutei". te asteptam pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Stie cineva un service sau o persoana unde pot suda un suport de scarita?Cred ca este vorba de sudura in argon.M-ar interesa sa fie prin sectorul 5, dar e ok oriunde pana la urma.Cat de rezistenta este o astfel de sudura? Cand nu aveam nevoie gasisem pe forum foarte multi oameni care sudau in argon, acum cand am nevoie numai gasesc nimic. Salut, Este un baiat in prelungirea Ghencea care sudeaza foarte bine in argon, are super mana, pe mine m-a salvat din mai multe situatii si pot spune ca ce mi-a sudat a rezistat cu brio si are preturi de bun simt. Cristi - 0740592777 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 072 251 8718 http://www.facebook.com/dinamita.b.custom uite aici, oameni seriosi, de mult timp in domeniu, recomand cu incredere, fac si sudura, si polish aluminiu si sudat jante .. ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enjustice Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) Acum am vazut ca este si o bucatica de fier cam de 5cm lipsa.Se poate rezolva prin sudura? Editat Iunie 13, 2012 de enjustice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Daca ai chef vino maine si vedem cum rezolvam. 0740592777 Cristi. Acum am vazut ca este si o bucatica de fier cam de 5cm lipsa.Se poate rezolva prin sudura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate