Sari la conținut

enjustice

Membru
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de enjustice

  1. Hai ca parca imi dati ceva sperante. Uleiul + filtru a fost schimbat inainte sa o bag la garaj, bujiile de asemenea. O sa ma ocup de operatiunile astea in primul rand. Sper sa o pun pe roti, parca nu ma indur deloc sa o vand, as vrea sa o mai ascult putin.
  2. Salut, as avea si eu nevoie de niste sfaturi. Detin un Kawasaki zxr400 pe care nu am mai pornit-o de aproape 3 ani. As vrea sa stiu daca mai am sanse sa o repornesc. Mobra a fost tinuta in garaj, am scos benzina din ea ultima oara. Nu as vrea sa o dezmembrez pentru ca tin f mult la ea si as prefera sa incerc sa o resuscitez. Cunostiintele mele in mecanica sunt destul de mici, cam ce etape ar trebuii sa urmez pentru a o pornii? Numai bine.
  3. )))))))))))))))))) Sorry, dar nu m-am putut abtine.))))
  4. enjustice

    Danemarca

    Ma interesa in primul rand cat este de ok orasul.Ma refer la curatenie, magazine, retea de transport. Ce firma imi recomandati sa aleg pentru a trimite un colet din Bucuresti in Randers?Maxim 50kg o sa fie.Care ar fi cea mai ieftina varianta?
  5. PARADA + BESTFEST Daca se poate vin si cu pasager.
  6. enjustice

    Danemarca

    Este cineva din Randers sau a fost pe acolo?Incep facultatea in septembrie acolo si as fi vrut mai multe informatii despre oras. Asfalt uscat
  7. Acum am vazut ca este si o bucatica de fier cam de 5cm lipsa.Se poate rezolva prin sudura?
  8. Stie cineva un service sau o persoana unde pot suda un suport de scarita?Cred ca este vorba de sudura in argon.M-ar interesa sa fie prin sectorul 5, dar e ok oriunde pana la urma.Cat de rezistenta este o astfel de sudura? Cand nu aveam nevoie gasisem pe forum foarte multi oameni care sudau in argon, acum cand am nevoie numai gasesc nimic.
  9. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  10. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  11. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  12. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  13. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  14. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  15. Salut, poti sa ma ajuti cu o oglinda stanga si suport scarita pentru un zxr 400 din 1993?

    Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin.

    Numai bine

  16. Salut, eu m-am programat la rar pe 5 iunie la ora 13:00 la Voluntari.La sediul de pe Grivita incep tocmai de pe 15iunie la moto.Daca te programezi si tu pe 5 iunie, poate mergem impreuna.

    Numai bine.

  17. M-am uitat sub șa, unul din șuruburile de la baterie era căzut și abia se mai făcea contact.Am strâns șurubul și am facut o tură de vreo 3km, nu a mai dat semne de stricăciune.Să vedem în continuare dacă e ok sau o mai apucă pandaliile. Mulțumesc pentru sfaturi.
  18. E posibil sa fie din cauza ca am schimbat releul de incarcare?Pe moto aveam unul cu 6 pini si eu am pus unul cu 5.Mobra mergea perfect, bateria se incarca, dar de 2 zile imi face figura asta.
  19. Porneste ok, plec cu ea de pe loc dupa ce se incalzeste motorul, dar dupa putin timp o ia razna.Acceleratia se inchide(chiar daca trag de ea la maxim nu se mai tureaza deloc), da rateuri, iar turometrul o ia razna(sare acul la toate turatiile, 5000,10000 desii ea nu e accelerata deloc).Dupa cateva secunde moare motorul si numai vrea sa porneasca deloc(cu contactul pe ON, nu merge nici claxonul nici farurile, e pur si simplu moarta, becurile de pe bord de ulei si neutru sunt si ele stinse)Daca o imping putin se aprind becurile si pana la urma porneste.Bateria cred ca e ok, cand vrea sa porneasca, contactul fiind pe ON se aprind becurile de la neutru si ulei, si atunci claxonul si farurile merg perfect. Tot ce am descris se intampla in mers, motorul moare in mers, turometrul o ia razna in mers, etc.Odata oprita mobra se intampla faza cu contactul si curentul.
  20. Am gasit un releu dar are la mufa 5 pini, mufa de la mobra mea avand 6 pini.in rest se potriveste bine, merge pus sau are ceva daca ramane un cablu liber?
  21. Am pus azi o alta baterie, a pornit din prima, problema este ca nu am voltmetru si nu am putut masura tensiunea de incarcare.O sa incerc sa fac rost de un voltmetru poate era bateria de vina si nu releul.Multumesc pentru sfaturi, chiar ati fost de mare ajutor, raman dator cu 1 bere la prima intrunire moto O ultima intrebare, daca fac rost de voltmetru, pun firul rosu pe borna + si cel negru pe minus ca sa imi arate incarcarea, nu?
  22. E posibil sa fie si bateria terminata dar din moment ce am ramas in mers fara curent e clar ca e si releul terminat nu? Am sa incerc maine cu alta baterie sa vad daca o ia
  23. @seby: te-am sunat dar nu ai raspuns la tel. Cam asa ceva imi trebuie: http://images.matthies.de/motomike/b70/500_bild1_7001373.jpg scuzati de double post, am bagat azi bateria pe redresor la 7,5A pentru o ora si jumate, si am pus-o pe moto.La prima apasare a dat sa o ia dar nu a pornit, pe urma nu a mai vrut nici chip.Ciudat este faptul ca atunci cand apas pe starter, scade foarte mult intensitatea farurilor si a stopului si se aude un tacanit sub sa.Sa fie si bateria dusa?(bateria este noua, are 1 luna vechime).
  24. Inca valabil, doresc sa cumpar un releu care sa se potriveasca la moto asta, cel mai probabil second hand.
  25. Nu as vrea sa fac vreo improvizatie, vreau sa pun ceva care sigur merge, se potriveste si nu o sa pice iar dupa 2 saptamani.E posibil sa mearga si alte modele, eu doar de astea am aflat.Eu am banuit ca este releul mobra s-a manifestat in felul urmator: Am mers ce am mers si din senin mi s-a oprit motorul in mers.Am reusit sa il repornesc de 2 ori dar a treia oara nu a mai vrut nici chip.Am avut noroc ca am ramas langa un service auto si mi-au dat baietii de acolo curent.Dupa ce am conectat cablurile a pornit din prima, au masurat baietii de acolo si la relanti avea cam 12 tensiune de incarcare, daca turez mai tare ajunge la 14.Totusi motocicleta a murit dupa ce am scos cablurile.Ma gandesc ca bateria nu se mai incarca in timp ce merge motorul deci cel mai probabil este releul de incarcare.Bateria era de 2 saptamani pusa. @JAGI-posibil sa mearga cum zici, dar trebuie sa stiu cat m-ar costa afacerea asta, stau prost cu banii momentan altfel cumparam direct unul nou original. Multumesc pentru raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...