frigider Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Salut, pana acum suntem 2 insi, plecam maine dim spre cheia daca mai vrea cineva sa vina, scrieti aici,punem noi la punct detaliile (ora plecare + loc intalnire) pana maine dim ps. planul e mers incet : 60 in localitati, 100 afara, doar e plimbare, daca te mananca pe curbe, ii dai, apoi ne asteptam. Noroc! *update: petrom miorita, la 7:30 (nu e batut in cuie, eu asta am propus sa vad ce zicea lumea (adica un om )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Vezi ca ti-am raspuns si pe celalalt daca vrei altceva decat cheia da-mi un buzz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 Vezi ca ti-am raspuns si pe celalalt daca vrei altceva decat cheia da-mi un buzz. ok, am vazut eu am chef de drum lung...nu neaparat de cheia ma duc sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Posibil sa plec si eu pe cheia, dar mai tarziu, poate pe la un 10. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 Posibil sa plec si eu pe cheia, dar mai tarziu, poate pe la un 10. Drum bun! fa un efort si pleaca la 8:30 drum bun si tie! ma retrag, daca o mai vrea vreunul sa vina, sa fie la 8:30 la petrom la miorita. noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) ne intalnim la 9 puchenii mosneni ,pe dn1?suntem 2 baieti ,eu din pucheni si inca un baiat din bucuresti,ce ziceti? Editat Iunie 16, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn_eugen Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Vin si eu la 8:30 la petrom miorita. CMD - daca nu reusesc sa ma intalnesc cu FRIGIDER lasa-mi un nr de tel sa te sun. eu vin sigur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 0723699447 eu o sa-l astept pe prietenul meu care vine din bucuresti in DN(puchenii mosneni) dupa o pasarela ,nu ai cum sa nu ma vezi te rog sa ajungi pana la 9 sau pana vine el , >< ma duc in baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn_eugen Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate