Vittore Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 DUMINICA 1 IULIE 2012 , ORA 8 DIMINEATA , BENZINARIA PETROM BANEASA , tura scurta la Slanic Prahova destinata special maxiscuteristilor ,cu vizitarea salinei , sunt bineveniti si alti pasionati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 DUMINICA 1 IULIE 2012 , ORA 8 DIMINEATA , BENZINARIA PETROM BANEASA , tura scurta la Slanic Prahova destinata special maxiscuteristilor ,cu vizitarea salinei , sunt bineveniti si alti pasionati . Vin si eu + vero, e o carciuma buna in slanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iunie 29, 2012 Autor Share Postat Iunie 29, 2012 pai si pe Robert cui il lasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 pai si pe Robert cui il lasi ? Am vb cu baiatu ca daca vine Vero nu ui mai iau, ia-l tu Imi pare rau... Dupa vizita la salina mergem sa mancam papa bun cu 25 de lei la pensiunea dor de alunis la 6 kilometri de slanic. Dimineata face lista cu cate persoane vom fi pt. pranz ca sa stie gazda ce si cat are de facut. In rest comenturile si recenziile pentru calitatea mancarii sunt 10 + Am vb cu baiatu ca daca vine Vero nu ui mai iau, ia-l tu Imi pare rau... Dupa vizita la salina mergem sa mancam papa bun cu 25 de lei la pensiunea dor de alunis la 6 kilometri de slanic. Dimineata face lista cu cate persoane vom fi pt. pranz ca sa stie gazda ce si cat are de facut. In rest comenturile si recenziile pentru calitatea mancarii sunt 10 + http://www.lapensiuni.ro/ro/pensiuni/muntenia/prahova/Pensiunea-Dor-de-Alunis-9150256/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Drumul este mai frumos pe traseul Valeni - Teisani, la stanga peste deal, la Piatra Verde - Slanic. Pt intarziati sau din alte directii, intalnire la Piatra Verde ( poza) la ora 10,00.Eu trebue sa ma intorc pana-n pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Poze din iesire https://www.facebook.com/media/set/?set=a.386617304730700.87342.100001473006928&type=1&l=83a3479cb7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate