Grigore1 Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Grüß Gott ! Va salut cu drag! Nu sint in Bayern , din pacate , dar caut pe cineva din sau aproape de Munchen care ma poate ajuta cu ceva legat de moto. Va multumesc frumos si astept un mesaj privat. Asfalt uscat !! Grigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sirbu Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Cineva interesat la o tura în noul sezon 2023 bineînțeles cînd timpul permite eu din Langenzenn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Septembrie 12, 2023 Share Postat Septembrie 12, 2023 La 01.04.2023 la 0:16, Sirbu a spus: Cineva interesat la o tura în noul sezon 2023 bineînțeles cînd timpul permite eu din Langenzenn... Pff eu sunt din München, in rest cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate