Jump to content

Buggy

Super Membru
 • Posts

  2,745
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  Buggy1311@yahoo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Motocicleta
  Ducati

Recent Profile Visitors

2,143 profile views

Buggy's Achievements

 1. Eu zic sa te apuci de strans beri de pe acum...baietii de la Yamaca nu sunt prea optimisti ptr 2022 si zic ca va fi un sezon dificil...nimic nou dar daca si ei zic asa inseamna ca e "belita"
 2. @xt600...pai ce vina are Ducati sau Ktm ca Suzuki ,Aprilia(as zice si Yamaha dar la ei pr e de alta natura) nu vor/pot sa investească ?...iar ptr Dorna cu cat mai multe cu atat mai bine... Pe vremea cand Ducati era saraca in Mgp si Honda era cu 3 moto de uzina...sa plans cineva?
 3. Despre cat de lacom poate fi ?? ..sau?...(glumesc) ...dar nu prea...era de povestit daca avea și rațiune...si rămânea pe roti chiar si cu locul 2
 4. La capitolul asta trebuie sa recunoaștem ca ,Ktm nu excelează...si asta o spun ca fost posesor de 690 smc ... însă cadre fisurate s au mai vazut si nu in regim de cursă...un exemplu ce imi vine in minte este tot un 690 enduro...cel a lui Ionuț (Intotheworld) ptr cine stie ...era in Siberia cand a observat fisura in cadru...noroc ca a gasit un atelier prin pustiile Siberiei. Totul se rezuma la cum vrei sa faci compromisul...Ktm are avantajele lui si in regim de cursa sunt performante doar ca toate astea au un tribut.
 5. "Deși obosit după un raliul nebun și un zbor lung cu escală, Mani a rămas pînă aproape de 1 noaptea pentru răspune întrebărilor și a sema autografe pe fotografiile din concurs și pe calendarele oficiale FRM 2022. Așa am putut afla că sportivul român a concurat tot acest Dakar cu cadrul fisurat. În prima zi de concurs Mani a ajuns cu greu la finiș având axul care ţine bascula şi blocul motor rupt. Cele câteva sute de km în care a mers așa au condus însă la apariția unei fisuri în cadrul motocicletei. Putem astfel să apreciem la justa valoare performanța sportivului nostru care a reușit în aceste condiții să ajungă pe locul 5 la finișul Dakar-ului cu numărul zece din cele 12 la care a luat startul." Cu mențiunea ca locul 5 la clasa Malle Moto...in rest jos palaria ptr Emanuel,pacat ca nu își găsește sponsori pe măsură talentului .
 6. Se pare ca eu am ratat subiectul tranferului lui Mir....pai si Pol incotro..?...
 7. Pfoaaa...ce urat... deși accidente dastea s au tot intamplat in Dakar... într-adevăr a avut noroc ca el a ramas intreg...ghinion ca e la clasa Malle Moto ...si creca a bagat ceva munca cu tot cu ajutoare. Raspunsul ptr Sanders la dat colegul Xt600.
 8. Se pare ca Daniel Sanders (colegul lui Sunderland)a ieșit din competiție...un accident intre etape ...
 9. Pana acum Gasgas sunt cu prima șansă...Barreda sa cam accidentat si are dificultăți.... rămâne de vazut ... La masini la fel... strânsă treaba intre Loeb si Nasser...desi araboiul are prima șansă cred eu... Azi oficialii au avut conferință de presa privind viitorul motorizat al raliului....pribabil mult blabla cu elektro Traiasca clasicii
 10. "Ceea ce mi se pare amuzant este schimbarea asta dramatică de abordare: de la obsesia cu TDI-ul la obsesia cu electricul." @PzKpfW...pai nu e schimbare de abordare....e doar mega propaganda ptr o noua nișă de unde poate sa mulga fff mult ....daca Tesla poate trebuie sa poate si ei...mai ales la ei acasa
 11. Nu se uita cu una cu doua...cel putin in germanica...despagubirile merg pe banda rulantă... @Speedy.K...eh mai joaca si teatru dar cu toate astea oboseala își spune cuvântul orice ar fi ...sa nu uitam ca sunt la prima participare.
 12. Majoritatea piloților de la viteza/circuit vin din zona off road in special motocross...cam cu asta incep de cand sunt puști apoi fiecare cu directia lui. Explicatia e simpla ...la offroad (motocross, enduro,flattrack) iti dezvolți cel mai bine controlul asupra motoretei . Revenind la Petrux... într-adevăr se vede experiența pe care o are in offroad....merge cu o naturalețe de parca concurează in rallyraid uri de ani de zile...incredibil ...cu siguranță in max 2 sezoane va lupta la titlu .
 13. Exact asta e schema....ca se tine la varf cu mai marii in ale rally raidului ...cu siguranță il ajuta lipsa presiunii dar totusi...e un rookie la Dakar
 14. Date suplimentare nu am...asa am inteles si eu ca ,continua dar timpii/rezultatele nu ii se vor lua in calcul ... Totusi cred ca ii se înregistrează timpul pe etapa iar aceste locuri sunt doar "fictive" in urma timpului inregistrat ,altfel nu imi explic cum... Update
 15. Petrucci cu adevarat dezlănțuit...a terminat ultimele doua etape pe 3 respectiv 2....in ritmul asta la anul poate pretinde lupta la titlu... La auto...Ban&Cheloo pe 65 la general...nu e rau zic eu ptr prima participare.
×
×
 • Create New...