Garcya Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Va salut, Fac acest topic pentru cei care au de inchiriat garaje sa posteze aici. Si cei care cauta garaje, tot aici sunt invitati sa posteze anuntul. Eu personal caut garaj in zona govandari. Daca are cineva de inchiriat, il rog sa ma anunte. 0761333491 Adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 O cunostinta are un garaj de inchiriat pe str. Cerna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Octombrie 31, 2012 Autor Share Postat Octombrie 31, 2012 O cunostinta are un garaj de inchiriat pe str. Cerna. Pret? un numar de telefon ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Hmm, era vb de 25 Euro / luna, garajul are curent electric; insa am auzit ca intre timp a aparut un doritor cu o masina. Eu tin moto intr-un garaj mai departe de casa, asta pe Cerna (langa gradinita aia P7 sau cum o cheama) ar fi fost aproape si cautam eventual pe cineva cu care sa impart costurile. Sa vedem daca e pe bune cu cel cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2012 Pai suna si tu si intreaba. Sincer am tot cautat unde este strada, dar nu gasesc... ce zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 E mai jos de sala sporturilor din Moroasa, dar se ajunge de pe bd A.I.Cuza. Daca mai este libera o sa postez aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Ma inscriu si eu daca cineva are ceva info si garajul e mai mare. Pot sa il impart doar cu inca un moto, eu am deja 3... Deci daca e o varianta de garaj mai mare si se incadreaza intr-o suma relativ ok, se poate inchiria. Prefer jumatatea de sus a orasului : centru-moroasa,v.domanului, maxim muncitoresc,piata resita sud,bloc 800,etc 0727774795 Eu revin cu info, am gasit garaj, deci pt mine din fericire cautarea s-a incheiat... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 buna care stie vreun garaj de inchiriat in partea de sus a orasului????caut sa inchiriez la un pret rezonabil multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliwtf Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Vreun garaj prin partea de sus a orasului? multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Vreun garaj prin partea de sus a orasului? multam. Se poate sa stiu eu pe cineva, lasa-mi un pm cu un tel, ceva si cand am concret iti zic. zona este undeva in spate la trezorerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prepe Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Ofer spre inchiriere garaj pe Valea Terovei, la strada, curent, pret 150 ron, 0724058268-cosmote. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prepe Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 nu mai este de inchiriat garajul, doar pe perioade scurte 2-3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 gazduim o persoana in garaj la pretu de 10 euro. garaju e in spate la blocul 800 cine doreste sa ma contacteze 0771482760 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat August 12, 2014 Autor Share Postat August 12, 2014 (editat) gazduim o persoana in garaj la pretu de 10 euro. garaju e in spate la blocul 800 cine doreste sa ma contacteze 0771482760 Daca aud ceva, te anunt! Editat August 12, 2014 de Garcya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Devine din nou liber garajul de pe str Cerna; mai simplu, e exact langa statia ITP a d-lui Petru Chirita - langa sala Polivalenta din Moroasa. Garajul e foarte spatios, incap lejer 4 motoare in el, are canal central etc. Am fost 3 motoristi si am platit 140 lei / luna. Doi dintre noi ne-am busit motoarele si nu mai avem ce tine, iar al 3-lea s-ar putea sa plece si el. In orice caz sunt cel putin 2 locuri libere, pretul se imparte egal. Pentru amanunte, scrieti-mi la mircea@his.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Eduard Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salut, Caut si eu un garaj in chirie in Resita. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 S a eliberat un loc in garaj la mine care doreste sa vina sa ma sune discutam mai multe 0771482760 O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 ce?! s-a vandut super-motorul acela?! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 ce?! s-a vandut super-motorul acela?! ) L-a dat daca tu nu ai vrut sa il iei... ghinionul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasse_cris@yahoo.com Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 Caut 2 garaje pentru inchiriere resita zona lunca va rog stie cineva ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria C Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Buna! Caut un garaj de inchiriat in partea de sus a orasului (de la muncitoresc la stavila) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alF78 Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Buna seara, Dati-mi va rog de stire daca aveti un garaj de inchiriat in Resita, zona Govandari. Multumesc 0727791424 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate