Sari la conținut

Shade

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shade

  1. Devine din nou liber garajul de pe str Cerna; mai simplu, e exact langa statia ITP a d-lui Petru Chirita - langa sala Polivalenta din Moroasa. Garajul e foarte spatios, incap lejer 4 motoare in el, are canal central etc. Am fost 3 motoristi si am platit 140 lei / luna. Doi dintre noi ne-am busit motoarele si nu mai avem ce tine, iar al 3-lea s-ar putea sa plece si el. In orice caz sunt cel putin 2 locuri libere, pretul se imparte egal. Pentru amanunte, scrieti-mi la mircea@his.ro
  2. Salutare, la mers pe timp de vara, partile mele dorsale cam sufera dupa niste sute de km. Am inteles ca un seat cover cu bile este o solutie ieftina si eficace pentru multi; o discutie pe tema asta aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=695534 Intrebare: este cineva care vinde asa ceva la noi? Daca nu, a adaptat cineva un bead seat cover de masina? (se gasesc inclusiv la Dedeman, 30...40 lei). Cum se prind de sea ca sa nu zboare?
  3. Este cineva in Timisoara care polisheaza viziere? Va rog lasati un e-mail/telefon.
  4. Am fost acum 3 saptamani, au terminat telescaunul de 6 locuri?
  5. Am fost eu ieri, Slatina Timis - Resita. Doar bucata S.Timis - Brebu Nou e facuta recent, (a fost drum forestier) in rest drumul s-a folosit dintotdeauna, acum l-au refacut, mai ales portiunea Brebu Nou - Valiug e reparata frumos. Bucata Slatina Timis - Brebu Nou este gata, mai au de pus asfalt pe cateva sute de metri si de astupat niste gropi; nu mergeti prea repede, e plin de nisip / mizerie pe el. Drumul pana la Resita este rau (asfalt vechi, gropi, plombe, petice) doar din satul Cuptoare pana la intrarea in Resita.
  6. Salutare, am o casca Shark Vision-R, cu bune si rele ca orice casca, si acum vreau sa-i pun o folie antiaburire, fiindca pe vreme rece se abureste si trebuie sa merg cu viziera deschisa ca sa vad si eu ceva. Am gasit folii antifog de mai multe tipuri: Pinlock (special pt vizorul meu), cat si FogCity, Oxford si Progrip, care sunt "universale". Vizorul meu nu are tzurumbel din-ala ca sa se sprijine folia de el. Va rog sa ma lamuriti si pe mine care s-ar potrivi mai bine.
  7. Daca te hotarasti sa vinzi din accesorii separat, sa ne dai de stire.
  8. Am vorbit si eu cu patronul de la Chirton, el a vrut sa faca ITP moto dar a renuntat, i s-a parut nelucrativ sa achizitioneze un stand. In schimb exista un service in Resita care are deja stand si poate sa faca ITP plus alte cateva servicii: vulcanizare, schimb anvelope, echilibrare roti. Omul se numeste Petru Chirita si are tel. 0355 408 050.
  9. Acum 2 ierni am cumparat cu 100 lei pe okazii o pereche de manusi Crivit "de iarna" care semanau tare mult cu astea din oferta. Erau f bine lucrate, dar materialele execrabile: la primul drum mi-au inghetat mainile mai tare decat in vechile mele Vanucci de vara; le-am dat pe gratis unui prieten.
  10. Dumneata poate te bagi la niste kit-uri de coborat scaritele. Sunt mai simple decat par, 2 table cu 4 gauri fiecare.
  11. E mai jos de sala sporturilor din Moroasa, dar se ajunge de pe bd A.I.Cuza. Daca mai este libera o sa postez aici.
  12. Hmm, era vb de 25 Euro / luna, garajul are curent electric; insa am auzit ca intre timp a aparut un doritor cu o masina. Eu tin moto intr-un garaj mai departe de casa, asta pe Cerna (langa gradinita aia P7 sau cum o cheama) ar fi fost aproape si cautam eventual pe cineva cu care sa impart costurile. Sa vedem daca e pe bune cu cel cu masina.
  13. O cunostinta are un garaj de inchiriat pe str. Cerna.
  14. Fabio, cum distingi uleiul italian de cel romanesc? Vorbesc de Motul 5100 / 7100.
  15. Va rog sa scuzati offtopicul. D-le Harea, niste kit-uri de coborat scaritele nu faceti dvs? Iata aici pe cele facute de un tip din State, pentru Vstrom: http://www.adventuretech.biz/products_detail.php?ProductID=22 ... care costa ridicolul pret de US$55 plus transport, adica cca 280 lei, ceea ce e cam mult pentru 2 bucati de tabla din aluminiu gaurite. Suruburile banuiesc ca se gasesc in comert. Ontopic: felicitari pt cum arata cutiile pana acum.
  16. sal, Conti Trail Attack si am facut cam 1000km. Posibil sa fi fost vreo baliga aproape spalata sau un rahat de ceva, ca prea a patinat usor. Cu primaria Resita, ramane cum am stabilit.
  17. Salutare, eu sunt Mircea, V-strom 650 negru, CS-06-SUN. Azi dimineata cand veneam la serviciu era sa cad in curba de la intersectia bd. Muncii cu str Progresului (unde au pus noul giratoriu in fata garii de N), pe asfaltul proaspat si abundent udat de angajatii primariei - se facuse si o balta acolo, canalizarea fiind pesemne infundata. Mi-a fugit spatele dar s-a redresat imediat, mentionez ca mergeam foarte incet si atent iar cauciucurile sunt noi. Pe aceasta cale vreau sa urez cat mai multa m00i3 primarului municipiului care, fiind prea pro ocupat ca sa mature strazile, prefera sa le ude, in speranta ca astfel se curata de praf. Asfalt uscat!
  18. Ieri am alimentat la Petrom si am intrebat-o pe vanzatoare de stabilizator de benzina, si s-a uitat la mine ca la un extraterestru. Are cineva o poza cu produsul sa il vedem si noi?
  19. Salut, care este casa ta in Valiug? Vreau sa-mi notez pt cand o sa mai trec pe acolo.

  20. Va inteleg furia, dar nu aveti dreptate; la cazier curat si fara alcool, se da pedeapsa cu suspendare, chiar daca s-a lasat cu deces, ceea ce aici nu s-a intamplat.
  21. Imi cer scuze daca pun o intrebare prosteasca, am vazut multe anunturi cu moto de vanzare la care scrie: "recent adus, vama platita, neinmatriculata". Imi poate cineva explica ce costuri implica asta? cat, mai precis a costat acea vama? Vanzatorii (sunt destui care traiesc din asta) fac si cartea moto (la RAR?).
  22. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Astept sa iau carnetul ca sa pot sa dau o tura de test cu DL650. In cazul fericit (dragoste, casatorie=achizitie) o sa postez amanuntele aici, daca credeti ca e de interes.
×
×
  • Creează nouă...