Seawolves Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 3-a intrunire moto de la Buzau ce se va desfasura in Parcul Tineretului de la marginea orasului in perioada 3-5 august. Ca si in anii precedenti va asteptam cu aceeasi atmosfera placuta, cu muzica buna si prietenie, bautura si mancare buna, multa si la preturi decente. Nu vor lipsi carnatii de plescoi, pastrama de oaie, mici, sarmale, fasole la ceaun, borsul de pasare si alte delicatese. Vom avea multe concursuri moto si distractive plus parada moto in oras. Locatia este prevazuta cu piscina, strand, lac de agrement dotat cu barci si hidrobiciclete ca sa alungam plictiseala. Concertele si nebunia se vor desfasura in iar zona de campare este situata alaturi, pe malul lacului, pe o pajiste cu iarba verde. Vor urca pe scena: Vineri: Sambata: Blue Motors In fiecare seara dupa concerte va continua nebunia cu program de party sau/si karaoke. Pretul unic de intrare va fi de 30 Ron de persoana. Va asteptam in numar cat mai mare la o distractie garantata 100%, marca Seawolves !!! Atasam si o harta. Coordonate GPS: 45°09’37.18” N – 26°49’52.47” E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Se anunta IURES MARE , asa cum ne-ati invatat si in anii trecuti ,, LA UN ALTFEL DE FEST '' la Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Sa inteleg ca se sta la cort nu sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 (editat) Salut ! Posibilitate de cazare la vile , pensiuni exista ? ( nu am cort si nici nu-mi vine bine sa car multe bagaje dupa mine ) . Daca se poate sa fie in apropierea locatiei cu atat mai bine . Nu cunosc indeajuns de bine Buzaul si nu-mi dau seama de pozitionarea campului . Multumim si numai bine ! ( se pare ca ne vom intalni la Buzau ) . Editat Iulie 8, 2012 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Daca e posibilitate de cazare la casuta aleg casuta daca osa vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) HOTEL CORSO 120 LEI CAMERA ( 5 minute de mers pe jos) tel.0731836553 PENSIUNEA CASA VALI 80 LEI CAMERA (10 minute de mers pe jos) tel.0723537099 Editat Iulie 9, 2012 de bfour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Ms ptr. promptitudine , dar citez : " Un mare discomfort a creeat faptul nu se poate asigura parcarea autoturismelor intr-un spatiu special amenajat acestui scop, si care sa fie in proprietatea sau administrarea pensiunii." Asa spune o recenzie pe un site de cazare despre Casa Vali . Cam riscant sa-ti lasi motorul la ei , nu ? " Serviciile au fost de buna calite, curatenie si liniste. Zona faciliteaza accesul catre multe locatii de interes din oras." Asta ar fi o alta recenzie . Nu contest ca nu ar fi bine , dar ar fi o problema cu paza motorului . Despre Complexul Milenium stie cineva ceva ? Este amplasat pe Drumul European 85, la iesirea din municipiul Buzau spre Moldova . ( asa spune la descriere ) Cred ca e destul de convenabil , avand in vedere ca are si micul dejun inclus in pret ( 100 ron - camera dubla ) . Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Motoarele din incinta locatiei, vor fi pazite 24/24 de subsemnatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Ms ptr. promptitudine , dar citez : " Un mare discomfort a creeat faptul nu se poate asigura parcarea autoturismelor intr-un spatiu special amenajat acestui scop, si care sa fie in proprietatea sau administrarea pensiunii." Asa spune o recenzie pe un site de cazare despre Casa Vali . Cam riscant sa-ti lasi motorul la ei , nu ? " Serviciile au fost de buna calite, curatenie si liniste. Zona faciliteaza accesul catre multe locatii de interes din oras." Asta ar fi o alta recenzie . Nu contest ca nu ar fi bine , dar ar fi o problema cu paza motorului . Despre Complexul Milenium stie cineva ceva ? Este amplasat pe Drumul European 85, la iesirea din municipiul Buzau spre Moldova . ( asa spune la descriere ) Cred ca e destul de convenabil , avand in vedere ca are si micul dejun inclus in pret ( 100 ron - camera dubla ) . Numai bine ! Complexul Milenium se afla la 20 min de mers cu motorul !!! Este prea departe de locatia festului !!! Motoarele le putet lasa in champing care este pazit nonstop . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Complexul Milenium se afla la 20 min de mers cu motorul !!! Este prea departe de locatia festului !!! Motoarele le putet lasa in champing care este pazit nonstop . Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie . Mai ramane sa gasim ceva cazare mai aproape de fest . Multumesc de raspuns . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iulie 10, 2012 Autor Share Postat Iulie 10, 2012 Maestrul de ceremonii la acest eveniment va fi din nou Cristian Hrubaru (ROCK FM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 anul trecut am plecat de la (arpanasi parca ) super incantati, anul asta.......................................................NU RATAM sub nici o forma P.S. nu uitati de licuoarea de la intrare, ca ce a mai mers anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 anul trecut am plecat de la (arpanasi parca ) super incantati, anul asta.......................................................NU RATAM sub nici o forma P.S. nu uitati de licuoarea de la intrare, ca ce a mai mers anul trecut Atentie ca sa schimbat locatia dar tuica de primire nu si ce-o sa mai bem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Merge careva din Constanta la Buzau ? Poate facem un grup si mergem impreuna ( asta daca nu aveti nimic impotriva ) . Sa vedem cum decurg inscrierile . Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Locatia are si piscina ,asa ca aduceti costumele de baie si pregatiti-va de multe concursuri distractive cu foarte multe premii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Locatia are si piscina ,asa ca aduceti costumele de baie si pregatiti-va de multe concursuri distractive cu foarte multe premii !!!! Pe ,, costumul de baie '' am tatuat deja : ,, Buzau , o altfel de intalnire moto '' Bafta la organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Organizarea e in toi iar daca nu aveti costum de baie se poate face baie inbracati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Organizarea e in toi iar daca nu aveti costum de baie se poate face baie inbracati!!! Abia astept sa m'arunc in piscina aia imbracat si c-o bere in mana! La dreaq omule! Cat mai e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Si evenimentul pe http://www.facebook.com/events/377030009017680/facebook !! Abia astept sa m'arunc in piscina aia imbracat si c-o bere in mana! La dreaq omule! Cat mai e? la sa berea din mana ca se umple cu apa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Merge careva din Constanta la Buzau ? Poate facem un grup si mergem impreuna ( asta daca nu aveti nimic impotriva ) . Sa vedem cum decurg inscrierile . Numai bine ! Revin : sunt in spital scriu scurt de pe tel . imi anulez plecarea . Am avut accident . A intors un "destept" pe o sosea cu 4 benzi si cu linie continua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Revin : sunt in spital scriu scurt de pe tel . imi anulez plecarea . Am avut accident . A intors un "destept" pe o sosea cu 4 benzi si cu linie continua . Ce defectiuni ai? Sorry s'aud asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Revin : sunt in spital scriu scurt de pe tel . imi anulez plecarea . Am avut accident . A intors un "destept" pe o sosea cu 4 benzi si cu linie continua . Insanatosire grabnica fara urmari de niciun fel ! Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Ce defectiuni ai? Sorry s'aud asta... - carena frontala - carena laterala - far - cadru bord indoit - ram air - toba Micron Carbon - crashurile la prima vedere Multumesc de interes . P.S. : pacat de fest . Rezervasem deja camera si planificasem drumul spre Buzau . Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 - carena frontala - carena laterala - far - cadru bord indoit - ram air - toba Micron Carbon - crashurile la prima vedere Multumesc de interes . P.S. : pacat de fest . Rezervasem deja camera si planificasem drumul spre Buzau . Numai bine ! Ma refeream la "defectiunile" tale ... esti OK? Fiarele se indreapta, plasticele se lipesc, iar ce nu se poate repara, se inlocuieste ... poti sa'l faci sa arate mai bine decat inainte. Tu sa fii intreg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 http://moto.xtrem.ro/Moto-strada_--d5/Intruniri-moto-2012_--d11/Seawolves-Bike-Fest-Buzau-2012_--a55.html http://www.intruderalert.ro/articole-moto/stiri-moto/seawolves-bike-fest-buzau-2012.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate