traian Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Veau si eu sa merg sambata. Am zis sa plecam sambata dimineata la 10-max.10.30 de la Agip-ul din Colentina (colt cu Fundeni). Noi plecam la 9.30 din Militari.... cui ii arde de "dixtractie" si nu de polemici ii asteptam sa ne insoteasca... sau ne vedem la BZ!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Vorba lu' Chirila: "Nu stiu da' fac o baie cum ajung!" Deci cum ajung ma arunc direct in piscina. Melcule, te rog aprinde o narghilea cu aroma de menta si pregateste o bere rece ca sa incepem asa cum se cuvine. Hai ca A.M.R. cateva ore si 250 de Km. URA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Ieri ne-am facut si noi prezenta vorba aceea : ,, sa batem un cui '' sa dam o mana de ajutor , si baietii zic : ,, uite si primii participanti '' , ce sa lucrii tata , dai cu cu tuica si vin . Superba locatia pentru corturi , si mai superba locatia cu scena si piscina !!! DISTRACTIE MAXIMA , ca vorba aceea CANICULA va fi destula !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 niste...betzivi! ne vedem maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Venim si de la Ploiesti 4 motoare. Plecam in jur de ora 10. Ne vedem acolo sau ne gasim pe drum! Asfalt uscat! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Vorba lu' Chirila: "Nu stiu da' fac o baie cum ajung!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 .............................................. faina muzica de pe fundal ........ si beuturile din frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 A fost o intalnire foarte reusita. Sa vezi o duzina de motoristi cum sa balacesc in apa nu ti-e dat sa vezi la fiecare intalnire Felicitari Seawolfs sa ne revedem cu bine la urmatorul party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 si noi am ajuns acasa mai devreme. multumim pentru invitatie, primire, distractie si locatie. singura parere de rau e ca nu am putut veni decat de sambata! Salutam lupii din Constanta, Buzau si Tulcea! Sa ne revedem cu bine la Pitesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Multumim tuturor participantilor fara de care nu se putea si care au facut un show de zile mari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate