BlackDriverR Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 M-am indragostiit ! HONDA HORNET 250 - sunet bestial . Are cineva de vanzare ? Am cautat pe 4tunning si nu da nici un rezultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Cred ca sunt raritati la noi.... Poti alege ybr 250 dar e monocilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 http://mercador.ro/oferta/honda-cbr-250r-0-km-IDg1GU.html ma rog ceva in genul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Hornetu' de 250 este chiar o raritate in tara noastra. Cu toate astea, am vazut 2: una la un om mai in varsta, parea destul de ingrijita, iar alta la un "Autohaus" (chiar asa se numea), foarte neingrijita. De fiecare data cand treceam pe strada respectiva, noapte, zi, ploaie, vant, Hornetuta era afara. P.s.: johny72, cbr250 e total diferita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 sunetul e dat de toba aia smechera,Termi parca cu o toba ca lumea orice 4 linie o sa sune in genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate