Bigfoot Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Eu voi pleca maine la mare, destinatia Vama Veche ............ e un concert de Jazz acolo, maine 21.07.2012 e ultima zi. De cazat nu stiu exact unde o sa ma cazez, in orice caz nu in Vama Veche. Plecarea as dori sa fie cat mai de dimineata la 8 sa ne vedem la benzinaria MOL inainte de intrarea pe A2. Ca viteza de croaziera ....... un 120km/h..(banuiesc ca dimineata o sa fie plin de radare)............ nu stau sa ma opresc pe drum (chemarea naturii si atat), am plecat -> am ajuns . Daca va intereseaza sa mergem impreuna sau sa ne lipim la drum pana spre CT va astept http://freedomjazzfestival.ro/calendar/ Eu o sa caut cazare in Mangalia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Nu vrei cazare la Eforie Sud sau Eforie Nord ? Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 Nu vrei cazare la Eforie Sud sau Eforie Nord ? Drum bun ! Salut, Am rezolvat cazarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate