Vizitator VULPOIU Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 S-au găsit niÂşte minuni, le identificați voi Âşi pentru fiecare reper în parte, există poze detaliate, Cereți prețuri Se află în TimiÂşoara Nu vreți nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Recunosc ca nu am facut armata(cand mi-au trimis ordinul de incorporare eram in VietNam) dar ce sunt dispozitivele de la 3 si 7? 3 este un bistabil cu 2 LED-uri rosi, clipeau alternativ cu cadenta nu foarte mare, dar la ce folosea? 7 nu imi dau seama, par a fi ceva capete de ghid de unda de la ceva radare, dar nu cred ca sunt, prea high-tech printre restul. Deci ce sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) 3 este ceva lanterna cu care se "bate" codul morse (cred); 7 sunt ceva recipiente pentru uleiuri de sters arma "din dotare". Editat August 6, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 nici tu nu ai facut armata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 (editat) la 3 e o lanterna folosita probabil la pregatirea pentru tragere. daca te uiti atent e o tinta, care este lșuminata jos la baza sau la piept in functie de cum e intrerupatorulCristi Vicol: iar la 7 sunt bidonasele de ulei pe care nu le-ai pus bine reperul 5: Masca romaneasca contra gazelor Model 85 cu furtun pentru lichide in stare foarte buna. Se regleaza pe orice cap si etanseaza pe margini, camp vizual 80%, lentilele nu se aburesc gratie sistemului de ventilatie Pret: 45 RON impreuna cu sacul portmasca reperul 6: plosca romaneasca completa in stare buna 40 Ron (bidon aluminiu cu impaslire de termoizolare+pahar+carabiniera) reperul 7: sticlute de ulei simple sau duble ulei si lichid alcalin de curatat din kiturile armelor: pusca Mosin Nagant (model 1,2 si 3), Carabina semiauto SKS, pistol-mitraliera sistem Kalashnikov (model 2 si 3). De fabricatie romaneasca Cugir sau sovietica. 20 lei /buc reperul 8: Casca militara 120 Prețurile sunt negociabile se află în TimiÂşoara se trimite Âşi prin poÂştă/curier Nimic ? Editat August 7, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate