lil debul Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Am 2 cilindrii de Ural stricati si vreau sa-i folosesc intr-un proiect de design auto (nu zic mai multe). Ideea e ca vreau sa scot partea metalica din partea de aluminiu si nu prea stiu cum. Se incalzesc in foc , trebuie o presa mare , scule speciale , sau cum ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Pe aragaz.... si ies camasile imediat. Asa mergea la Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Am 2 cilindrii de Ural stricati si vreau sa-i folosesc intr-un proiect de design auto (nu zic mai multe). Ideea e ca vreau sa scot partea metalica din partea de aluminiu si nu prea stiu cum. Se incalzesc in foc , trebuie o presa mare , scule speciale , sau cum ? Multumesc anticipat. Daca ai intradevar cilindrii de ural cu radiatorul de aluminiu , ar fi pacat sa-i strici..daca nu sunt distrusi(bolt eliberat sau mai stiu eu ce...)mai bine ii mariti la un uralist , care ii poate folosi la o cota de reparatie... Daca sunt cei de fonta , nu ai camasuiala... Oricum camasuiala nu iese decat prin spargere sau strunjire, pentru ca sunt fabricati prin turnare(valabil si la Simson...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate