Ady_kymco Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Va rog , ajutati-ma.Unde pot gasi un carburator de kymco ZX50 , sau alt carburator care sa se potriveasca???Am cautat pe net si n-am gasit nimik ....Help!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 (editat) Va rog , ajutati-ma.Unde pot gasi un carburator de kymco ZX50 , sau alt carburator care sa se potriveasca???Am cautat pe net si n-am gasit nimik ....Help!!! ce e Kymco asta? Motorul en 2 sau 4 timpi? Cauta la magazinele de scutere. Editat Noiembrie 6, 2006 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_kymco Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2006 Are motor in 2 timpi.O sa ma duc pe la un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Daca esti din Bucuresti, te asteptam in Sos. Cotroceni nr 19 pentru o analiza a motorului. Ca idee, carburatorul simplu este pe la 180 E cu TVA inclus, dar trebuie sa vii sa vada mecanicul exact ce piesa inti trebuie. Poate se mai poate recupera si iesi mai ieftin. 0722 285 805 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_kymco Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 Din pacate nu sunt din Bucuresti.Sunt din jud Olt.Dar dak ajung prin bucuresti vin pe la tine. >Poate imi faci rost de un carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate