O_Stefan Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 O intrebare am la voi, stiu ca pentru un moped de 49 cc trebuie ceva cursuri de legislatie la primarie, DAR daca persoana respectiva detine deja B-ul de 6 ani...mai este necesar acel curs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 din cate stiu eu, NU mai este nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 din cate stiu eu, NU mai este nevoie. Nu mai este nevoie.deoarece stie deja regurile de circulatie.Se fac cursuri numai cand persoana nu detine permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 O intrebare am la voi, stiu ca pentru un moped de 49 cc trebuie ceva cursuri de legislatie la primarie, DAR daca persoana respectiva detine deja B-ul de 6 ani...mai este necesar acel curs? Nu, nu mai este necesar.Acel curs atesta faptul ca persoana in cauza stie si cunoaste regulile de circulatie.Din moment ce are B-ul e clar ca e apt sa conduca si un moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat August 8, 2012 Autor Share Postat August 8, 2012 Ok...Va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu de la gaze Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 de fapt nu conteaza daca ai permis de alta categorie. ca si la categoria A, cand te inscrii te obliga sa faci si legislatia, chiar daca ai permis de alta categorie de ani si ani de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talpespeed Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 nu-ti mai trebuie permis separat ,dar atentie daca esti prins baut sau faci alte fapte este considerat penal deci atentie marita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate