Andrei Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 A venit timpul sa-mi prezint si eu bijuteria. O Yamaha YZF R6 2005, cumparata cu drag anul acesta in aprilie. Am facut cam 7000km, si de fiecare data ma uimeste.. La inceput alergam cu ea pe linie dreapta, de curbe sa nici nu aud, ca de, asa e comportamentul unui rider de inceput pe vitezane, cine mai era ca mine.. Cum prindeam iesirea din localitate, nu o lasam sub 200 daca drumul era liber si asfaltul bun, simteam ca trebuie sa-i dau. Nu suportam sa stau in spatele masinilor, ca na, eu am motocicleta si trebuie sa fug. Acum ceva timp am prins gustul curbelor si am inceput sa invat din ce in ce. Acum pe linie dreapta nu prea mai ma incanta, ee, dar cum vad o curba, pac pe ea.. Ma inteleg perfect cu ea, ea cu mine, ii asigur tot ce are nevoie, o bibilesc, ma bibileste ) si avem grija unul de viata altuia. Imi place maxim si daca nu as avea nevoie de masina, as sterge anuntul imediat si mi-as da si 2 palme.. dar, asta este si mergem inainte. Acum sa va prezint si 2-3-4-5 poze cu nervoasa. (am numit-o asa deoarece mereu ma indeamna sa deschid acceleratia si rareori ma stapanesc...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_rs Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Foarte frumoasa, imi place mult acest model ! Asfalt uscat si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Multumesc, as vrea si eu o recomandare pt un amortizor de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Vezi ca mai devreme pusese un user anunt cu vanzare de amortizor smecher.. cauta anuntul pe la bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Asta e amortizorul, ai grija sa nu iei teapa. Am mai gasit unul tot Ohlins pe bikeshop. Editat August 14, 2012 de Marian42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 ai grija multa cu ea......viata e mai pretiosa decit o gramada de fiare...no ofense.e f misto motorul s-o stapinesti sanatos si nu ea pe tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 Multumesc, am de gand sa comand unul nou, optez intre Hyperpro si Ohlins, nu stiu la care sa raman..!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Foarte frumos si R6-le tau! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Ce top speed aveti la motoretele astea superbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate