Sari la conținut

Leu

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Yamaha YZF-R6

Leu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Leu

    Service Moto Iasi

    Va salut. Caut un mecanic respectabil care sa fie in stare sa verifice o motocicleta si sa efectueze un schimb de ulei si filtre. Lasa-ti pm.
  2. Nu e nicio graba, astept orice pareri.
  3. Toate parerile sunt bine venite.
  4. Sunt foarte multe persoane care critica modelul 2007 in favoarea modelului anterior. Este cineva care poate spune concret care model este mai reusit si din ce punct de vedere? Voi ce ati alege intre cele doua modele? Am inteles ca modelul 2005, avand motorul de 636, are o putere mai mare, dar modelul 2007 ca ar avea ciclistica mai buna. Sa fie aceste diferente asa mari?
  5. Poate cineva sa ma lamureasca exact cu ce anume trebuie sa am in vedere in momentul in care cumpar o motocicleta de la un dealer, adusa din Italia, neinmatriculata? Ce taxe am, ce documente trebuie sa primesc la cumparere si totul ce ar trebui stiut.
  6. Imi poate spune cineva ce model de R6 are ~136 cai putere, sau daca exista asa ceva?
  7. Ce ma intereseaza pe mine, nu este daca kilometrii sunt reali sau nu. Eu presupun ca sunt. Ce va intreb eu este, la acest numar de kilometri, sau la 60 000 sau 70 000 sau 100 000 sau cat, duce, ce fel de interventii ati avut "voi". Sau ce stiti de alte speed uri? La ce kilometraj au ajuns?
  8. Va salut. Intentionez sa achizitionez un zx6r 2004, dar singurul lucru ingrijorator este kilometrajul ei. 48000. Proprietarul afirma ca toate schimburile au fost facute la timp Ce parere aveti? Este prea mult pentru un speed? Ce interventii majore ati avut cei care au depasit un numar mare de kilometri? Multumesc.
  9. Va salut! Vreau sa va intreb pe toti daca ati avut vreunul probleme la motor si cat de multumiti sunteti de motocicleta. Si bineinteles, ce anume trebuie facut pentru a evita posibile probleme la motor. Am citit pe forum ca anumite R6-uri ar putea prezenta in timp defectiuni la motor. Va rog sa-mi trimiteti mesaj pe privat deoarece nu intru foarte des pe forum. Va multumesc!
  10. Leu

    Yamaha r6 :X

    Mie mi se pare povestea ta foarte frumoasa. Se vede cata pasiune ai avand in vedere ca ai tinut motorul mereu langa tine si ca nu ti-a murit pasiunea nici dupa incident. Ne vedem pe asfalt
  11. Caut sa cumpar un stator pentru R6, daca aveti de vanzare, dati-mi un PM
  12. Leu

    "free Talk"

    Recent am citit cateva topicuri pe acest forum, cum ca au disparut anumite motociclete din Sibiu.Eu am venit in Sibiu pentru inca 2 saptamani, 2 jumate si nu am unde sa o tin.Rog un coleg care are un garaj sau o gradina sa ma contacteze si sa ma ajute.Pot sa ofer si plata daca este cazul.Locatia nu ma intereseaza atata timp cat se afla in oras, sau nu foarte departe de acesta.Va multumesc si astept ajutorul vostru...
×
×
  • Creează nouă...