adi_bra Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 am o cagiva wmx 250 din 95 ....am pus prea putin ulei in benzina...dupa care..puteti uita: motorul praf ,biela..tot...credeti ca pot gasi un motor intreg la bani cat de cat buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 am o cagiva wmx 250 din 95 ....am pus prea putin ulei in benzina...dupa care..puteti uita: motorul praf ,biela..tot...credeti ca pot gasi un motor intreg la bani cat de cat buni? e-bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 e-bay e-bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 am o cagiva wmx 250 din 95 ....am pus prea putin ulei in benzina...dupa care..puteti uita: motorul praf ,biela..tot...credeti ca pot gasi un motor intreg la bani cat de cat buni? Eu stiu cum pun la mobra cota de ulei/benzina..dar la cagiva care e? eu personal vreo 400 km am bagat benzina de la pompa in mobra(care este mult mai slab calitativa ca piese decat cagiva) si n-a avut nici pe dracu. Interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Eu stiu cum pun la mobra cota de ulei/benzina..dar la cagiva care e? eu personal vreo 400 km am bagat benzina de la pompa in mobra(care este mult mai slab calitativa ca piese decat cagiva) si n-a avut nici pe dracu. Interesant. Este mult mai slab calitativa dar este si supusa la forte/tensiuni mult mai mici fata de un 250 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 adio, pa.... nu merita investitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 pe e-bay nu am gasit nimic...dar in schimb am gasit pe cineva de pe forum care a spus ca ma duce in jur de 600 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate