GSI Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Eu plec din Buc pe 2 sept din buc, daca mai e cineva mi-ar prinde bine companie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Eu plec din Buc pe 2 sept din buc, daca mai e cineva mi-ar prinde bine companie, Daca se mai strange lume, as veni si eu in weekend... Am fost o singura data, cred ca in 2008, si mi-a placut atmosfera http://www.hogeuropegallery.com/ebw/about-the-event/ Editat August 14, 2012 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padan Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Eu plec din Buc pe 2 sept din buc, daca mai e cineva mi-ar prinde bine companie, Salutam. Mai plecam 2 motoare din Suceava pe 3 cred ca cu o escala la Budapesta. Unu' calare unu in remorcutza... posibil sa mai vina si din Iasi. Ar fi bun daca s-ar stabili un mod de intalnire la eveniment intre cei cu RO pe motor pe acolo ... la o bere si un mic ;-) ... ...si poate ar trebui schimbata denumirea topicului ... lumea cată pe goagle FAAKER SEE 2012 si nu localitatea faak am see. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Cam ce costuri sunt pt cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate