SMOKE1 Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Moldavia Bikers Party 2010 Insula de agrement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinrecords Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 sal sunt nou pe aici,adica nu intru asa de des,dar am nevoie de ajutor. am un suzuki gs 500 e din 1980,nu ma indur sa-l vand,as putea modifica ceva la el sa arate mai ,,nou,,? daca cineva poate sa ma ajute cu ceva informatii,multumesc.prima data as vrea sa-l mai innalt daca se poate,eu nu am nici o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Ai putea..depinde cati bani vrei sa bagi in el...reconditionezi sau schimbi galeria de evacuare, polishezi motorul, ii schimbi farul daca vrei...nu stiu...foloseste-ti imaginatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 salutare din nou...am schimbat mobra de acum ma vedeti cu dansa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 salut,Marius ma numesc sunt din bacau si am o putza mica de 125 =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 salut,Marius ma numesc sunt din bacau si am o putza mica de 125 =) Frumos costum , frumoasa mobra ... sa aveti grija unu de altu Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) Salutare ... am postat si eu acum cu toate ca sunt cam intarziat. Numele meu e Stefan Honda CBR1000RR Rosie ca FOCU Targu-Ocna / Bucuresti Astfalt uscat tuturor. Mesaj completat Sa schimbat Pasarica cu o Sagetutza coloristica e alta o sa actualizez Editat Aprilie 7, 2011 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Sa schimbat Pasarica cu o Sagetutza coloristica e alta o sa actualizez o actualizezi dupa ce mai dai cu ea de pamant sau o ierti de de data asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_cioby Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Aceasta este avionul care ma duce la serviciu ! si inapoi + cateva plimbari si intalniri cu la o Editat Aprilie 28, 2011 de sorin_cioby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Salut Sorin ... eu stau la scara vecina ... te vad..nu, te aud constant cand vii si pleci .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 De pe langa ONESTI sunt si eu si recent am luat un gsxr 750 din 94 .. am nevoie de o informatie daca sunteti amabili.. vreun service moto sau mecanic prin bacau sau imprejurimi sau un priceput in domeniu ..as vrea sa schimb semeringurile la furca ..si nu am cunostintele necesare pt homemade .ms astept pareri referitoare la model si daca sunt posesori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Marian,23ani Bacau Motorul este cel din semnatura,un ciur de zzr 600 proaspat vopsit Suzy a?)))))))) SERGIU si Kawasaki ZXR400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiborg Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Salutare oameni buni! Sunt Sebastian, am 34 de ani...si in curand ...vine si permisu' ca sa scot HONDA mea VFR800i la plimbare. Asfalt uscat tuturor!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Schimb de categorie: Touring/ Sport-Touring Honda VFR V-TEC 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 29, 2011 Autor Share Postat Iunie 29, 2011 Bravo man, sa o porti cu placere si fara incidente. Daca e sa nu ploua aprig maine poate treci pe la stadion sa o vedem si de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 am vazuto azi, sa o porti cu placere ca arata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Imi cer scuze ca nu am reusit sa ajung la stadion, am avut niste treaba.. Joia urmatoare vin cu cea mai mare placere, in caz ca nu ne vedem prin oras pana atunci Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T@nk Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Salut!!! Eu sunt Ovidiu. Mai jos sunt fetele mele!!! Din pacate, "roscata" este de vanzare!! Editat Iulie 24, 2011 de T@nk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Salut!!! Eu sunt Ovidiu. Mai jos sunt fetele mele!!! Din pacate, "roscata" este de vanzare!! salut, frumoase fetele :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin_manole Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Salut ! Ma numesc Valentin sunt din Bacau si aceasta este jucaria cu care ma plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Alta la rand, o doamna, dar o doamna decenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Salut!!! Eu sunt Ovidiu. Mai jos sunt fetele mele!!! Din pacate, "roscata" este de vanzare!! cat vrei pe roscata ? da mai multe detalii despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionRevived Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Salut Eu sunt Mihai din Bacau si asta e fazer ul meu de 600 Alte poze nu am momentan... abia azi am luat dovada la certificat si abia am inceput sa ma plimb Spuneti mi si mie daca va adunati undeva.. candva sa ma bag si eu in seama...daca nu deranjez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Gabi, Slanic M. Ceva Recomandări pt service Moto Tg. Ocna Onesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate