The Mentalist Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Se pare ca la bulgari este in weekend-ul asta un STUNT SHOW, chiar campionat de fapt, cam cum am avut noi la Romexpo acu' cativa ani. Participa si niste baieti de-ai nostri, m-as duce pana acolo sa vad cum sta treaba. Daca mai are cineva informatii in plus poate scrie aici, altfel plecarea zic sa fie la ora 9,30 de la benzinaria OMV City Mall, aia de pe langa Bellu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 E de mers. Din pacate nu prea am bugetat asa ceva si sunt si captusit bine de o raceala In principiu maine nu prea plec pe nicaieri, daca e sa fac rost de bani, te sun diseara si vedem cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) intelegeti ceva d`aici? Editat August 17, 2012 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Daca mai are cineva informatii in plus poate scrie aici, altfel plecarea zic sa fie la ora 9,30 de la benzinaria OMV City Mall, aia de pe langa Bellu. Topicul despre acest eveniment este deschis din 15 martie a.c. Toate datele le gasiti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 17, 2012 Autor Share Postat August 17, 2012 (editat) Topicul despre acest eveniment este deschis din 15 martie a.c. Toate datele le gasiti aici Bun,mi-ai dat peste nas, nu stiam. Tu ai fost primul ca stia despre eveniment. Ideea e, mai merge careva? Am vazut pe site-ul enent-ului ca va avea loc in parcarea Metro, habar nu am unde e Metro in Veliko, are cineva harta sau ceva cu locatia? Ah,uite ca sunt niste coordonate gps! Editat August 17, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 ajungem si noi pana la 12 juma? au aia mici acolo sau mancam tot p la ego? probabil se mai anunta lumea mai pe seara daca nu sunt toti la mare 8.00am. - Training of participants for the upcoming semifinal 10.30am. - Semi Group. Each participant must present their skills in 4 minutes 12.30. - Training of participants for the upcoming semifinal 14.30ch. - Second Semi group. Each participant must present their skills in 4 minutes 18.00. - Announcement of finalists 19.00. - Games and Entertainment + Party and extreme musical performances 21.00.Disco outdoor party and STUNT SHOW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 17, 2012 Autor Share Postat August 17, 2012 ajungem si noi pana la 12 juma? au aia mici acolo sau mancam tot p la ego? probabil se mai anunta lumea mai pe seara daca nu sunt toti la mare .... Da,daca plecam cum am stabilit da, ajungem pana la 12,30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Ma gandesc in noaptea asta si poate va insotesc (nu promot) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 N-am cum sa vin.. Sunt mult prea racit ca sa-mi treaca pana maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 inasanatosire grabnica man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 aspirina saracului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 aspirina saracului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 ok..suntem minim 4 pt drumu asta...poate se mai gaseste vreun intarziat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 niko...as merge eu dar duminica. daca nu mergi azi, vorbim pentru maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 inasanatosire grabnica man... Merci! Tocmai ce am vorbit si cu competitorul nostru inscris acolo. I-am zis ca nu pot ajunge, dar cu siguranta o sa aibe niste suporteri compatrioti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Am fost. Ne-am intors. Iata niste poze si romanul nostru altii cazut la datorie am incercat si un filmulet. e slab calitativ ca aparatul meu e impotent. nu stiu cum sa il pun direct aici (si nici nu am chef acum sa caut). dau link-ul: http://www.youtube.com/watch?v=W9MF9mkNvws&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 19, 2012 Autor Share Postat August 19, 2012 Dap, frumoasa plimbare, show-ul ok, cred ca nivelul campionatului de la noi de la Romexpo de acum cativa ani a fost mai ridicat decat acum. Dar oricum frumos! Bravo Piti, la mai mare! O sa descarc si eu ceva poze si filmulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Intradevar o iesire frumoasa intr-o companie placuta. Multumim pt. poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 20, 2012 Autor Share Postat August 20, 2012 Pozne si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 dap frumos frumos...cine a mai participat dintre cei internationali... felicitari lui piti stunt boy de participare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate