mihaibogdan25 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Buna ziua prieteni motociclisti. Caut pe cineva care sa aiba o motocicleta cu atas si sa fie dispus (contracost) sa ma ajute sa fac o surpriza frumoasa . Am in minte o plimbare de o jumatate de ora , cel mult , in Bucuresti din centru pana la un restaurant pe care inca nu l-am ales tot din Bucuresti in luna septembrie , weekendul 21-23. Daca stiti pe cineva sau puteti sa ma ajutati , va rog frumos sa nu ezitati sa imi lasati un gand aici . Va multumesc si sper sa gasesc pe cineva dispus sa ma ajute sa realizez asta Drumuri fara gropi si kilometri placuti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Am dus mirese cu Trabantul . Asa ca hai sa incercam si cu moto cu atas. Tel. 0722503745. Asta daca nu se baga cineva mai veteran, care are mai multa experienta Editat August 21, 2012 de Viorel Balmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 0723565973 sa discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate