CUXI Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 una dintre putinele supravietuitoare ale Uzinei Mecanice Tohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 da ce asta e oficiala ?!@ ... pare home-made. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 da ce asta e oficiala ?!@ ... pare home-made. da ii oficiala nicidecum home made,imi amintesc de vremea copilarie cand cu asemenea triciclu se aprovizionau cofetariile din oras cu prajituri numai ca acelea aveau cabina si duba izoterma montate pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noisymusician Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Acelea erau rusesti Tula Muravey motor de 200cc in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 de acord cu noisy, faci o confuzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Aferim, alea erau Tula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 nu este de vanzare. nu este homemade ci este perfect originala,cine a mai prins vremurile in care circulau stie ce vorbesc. Tula a aparut ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 hidoasă oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 exact..daca nu era a mea era hidoasa..dar asa tind sa cred ca este cea mai frumoasa din Tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 interesanta, i-as da capat oare se da pe-o roata? scuze, pe 2 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate