Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Misto pozele da ati fost cam putini... Hai sa ma vedeti si pe mine.. Aici sunt eu ( ala care face cu mana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 eu cu un prieten care se stramba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Nu ca e frumos peisaju pe aici... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 ne pregateam de plecare dupa o pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 2, 2004 Autor Share Postat Mai 2, 2004 Misto poze si misto gasca, Pit. O sa vreau sa vin si eu cu voi odata. Uite noi pe aici am fost... GPS-ul e o jucarie minunata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 dragos, asta e traseul memorat de gps??!! nu ne-am abatut aproape de loc de la traseul original! bravo! sa-ti traiasca gps-ul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 2, 2004 Autor Share Postat Mai 2, 2004 Lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 DragosKTM , noi in fiecare sfarsit de saptamana mergem . Ar fi misto sa vi si tu. Daca vrei sa vi sa imi zici ca sa intreb cand mergem si pe unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Pit, tu de unde esti? Unde iesiti voi de obicei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 din brasov. ne dam tot pe aici prin zona, pe la bran , poiana marului , zarnesti , cheile rasnoavei .. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Vreau si eu!!!!!!!!!! weekendul urmator muncesc, dar soricum sapt asta vreau sa imi iau motoretha!!! si dupa aia....nu scapati de mine. R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate