kws600 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 (editat) In weekendul 24 - 26 august 2012 mi-am permis o excursie asa cum imi propusesem pe la inceputul anului: Braila - Bucuresti - Pitesti (Road Wolves Pitesti) - Curtea de Arges - Ramnicu Valcea - Novaci - Transalpina - Novaci - Defileul Jiului - Petrosani - Lacul Vidra - Valea Oltului si inapoi spre Braila prin Bucuresti O ruta de 1200 de Km. Am facut putin maraton cu oboseala si multa sudoare dar la sfarsit am fost fericit. Cateva poze facute cu telefonul. Editat August 27, 2012 de kws600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 La Obarsia Lotrului nu faceai dreapta ci mergeai inainte spre Sebes, in Sugag dreapta spre Jina, Sibiu, Cartisoara si bifai si un Transfagarasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VirtLoop Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 La anul vin si eu cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 ma bucur pentru voi si din ce se vede ati avut si vreme buna, intradevar mai puneati de ceva gaz si iesea si de un transfagarasean pe intoarcere desi sambata-duminica e cam aglomerat pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kws600 Postat August 27, 2012 Autor Share Postat August 27, 2012 (editat) La Obarsia Lotrului nu faceai dreapta ci mergeai inainte spre Sebes, in Sugag dreapta spre Jina, Sibiu, Cartisoara si bifai si un Transfagarasan. Aceasta a fost intentia de acasa dar ne-am intalnit cu niste prieteni in Novaci si am petrecut seara de sambata la poalele Transalpinei. Cand am ajuns pe Valea Oltului se facuse deja ora 16.00.Duminica am alergat 600 de km catre casa. Imi pare rau ca nu am vazut partea dinspre Sebes. Am renuntat la ea pentru Defileul Jiului si drumul catre Lacul Vidra - Voineasa. Editat August 27, 2012 de kws600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 La Obarsia Lotrului nu faceai dreapta ci mergeai inainte spre Sebes, in Sugag dreapta spre Jina, Sibiu, Cartisoara si bifai si un Transfagarasan. mai ales ca au asfaltat si urcare aia superba prin padure spre JINA abia astept sa cada frunzele sa mai bag o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 lasa ca la anu o sa fie o tura si mai mare la cat mai multe si la fel de frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kws600 Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 (editat) Si au venit si pozele facute cu un aparat cat de cat! Editat August 29, 2012 de kws600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate