Vittore Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Sambata , traseul ar fi (vezi harta ) : buc - pitesti- valcea -calimanesti- brezoi -voineasa -ob.lotrului -ranca -novaci- tg.jiu cazare pensiune Duminica la alegere intoarcere in buc greu de crezut , insa daca excita pe careva ideea asta sa se anunte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 n-am inteles nimic din harta aia spor la gasit parteneri de drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 31, 2012 Autor Share Postat August 31, 2012 n-am inteles nimic din harta aia spor la gasit parteneri de drum! semn ca nu te-a excitat , pui localitatile enumerate pe harta si vezi traseul , simplu , probabil pana la Valcea sti sa ajungi si fara harta ! merci de urare , nu sper la parteneri , mi-au reprosat amici ca nu am anuntat diverse iesiri in timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 semn ca nu te-a excitat , pui localitatile enumerate pe harta si vezi traseul , simplu , probabil pana la Valcea sti sa ajungi si fara harta ! merci de urare , nu sper la parteneri , mi-au reprosat amici ca nu am anuntat diverse iesiri in timp . Cand pleci undeva si nu spui, ti se reproseaza, cand anunti din timp nu vine nimenu Cum o dai, tot singur mergi harta de la gugal maps e mult mai usor de citit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 brezoi - obarsia, drum nasol. du-te prin sibiu-sebes am fost miercuri, o sa mai merg o data dar peste o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 salut vitore . super initiativa . dragule as merge si eu da.....nu sambata si duminica.TRANSALPINA e un drum de facut in cursul saptamanii. transul la fel. am fost pe trans acum 2 sapt. sti ca te-am sunat.macel la vidrariu . la balea la fel-. deci drum bun sa ai si ai mare gtrija la prosti. sunt multi man. mai ales cand se vad in var'ful muntelui. sa traiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 31, 2012 Autor Share Postat August 31, 2012 merci , Rapidul joaca insa maine seara la Tg Jiu si vreau sa-i vad ! mi-am rezervat si camera la hotel Gorjul , de acord cu excursiile in timpul saptamanii , am insa toata ziua la dispozitie pt Transalpina . la 9 dimineata voi pleca din benzinaria Petrom langa Mc Donalds Iuliu Maniu brezoi - obarsia, drum nasol. du-te prin sibiu-sebes am fost miercuri, o sa mai merg o data dar peste o saptamana merci , ma gandesc maine ! sunt mai multi km insa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate