AadaA Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Hey, Se intampla sa aibe cineva o pereche de carje sau un cadru de imprumutat? (pe o perioada cat mai scurta cu putina sper eu) Stiu ca aceste obiecte circula si nimanui nu-i place sa le pastreze amintire, insa daca aveti sau stiti pe cineva care a avut si se poate desparti o perioada de ele, va rog sa-mi dati de stire. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Hey, Se intampla sa aibe cineva o pereche de carje sau un cadru de imprumutat? (pe o perioada cat mai scurta cu putina sper eu) Stiu ca aceste obiecte circula si nimanui nu-i place sa le pastreze amintire, insa daca aveti sau stiti pe cineva care a avut si se poate desparti o perioada de ele, va rog sa-mi dati de stire. Multumesc anticipat. Ti-am gasit carje. ti le aduc diseara in cartier. Iti las pe pm nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 http://www.adevarul.ro/locale/suceava/Motociclist_american-gasit_cu_piciorul_fracturat_in_drumul_spre_masivul_Rarau_0_765523662.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Pai cred ca i-au trebuit cam multi ani ca sa invete ca pe munte nu pleci singurel. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate