Spanciu Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 M-a sunat un prieten. Era in 41. Accident pe Grivitei. Moto cu carene sparte, era doar politie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 cu un hornet ? e ok baiatul am trecut am intrebat daca sa il ajut a zis ca e ok sa mergem mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Am ajuns si eu acolo, rider era relativ ok, dureri, julituri, dar constient, comunicativ. A fost luat cu ambulanta si dus la elias. Am inteles ca s-a aruncat de pe motor inainte de impact. Motor, un Hornet, furca indoita rau, rest relativ intact la motor si cadru. Cauza, un taximetrist de 50 si ceva de ani (cred) care a facut stanga peste zebra, 6 benzi, 2 linii continue. Cred ca a iesit pe grivita de la bretea unde benzinarie la podul grant. Judecand dupa urme de franare cred ca motor a venit de sub pod pe banda de coborarea spre grivita in sens spre medlife. Am stat cu cativa colegii pana politia a facut treaba, am urcat motor o dupa, si cam asta a fost. Sper ca nu am dat informatie gresita. Aveti grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Bine ca a scapat intreg, fierul se indreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat August 31, 2012 Autor Share Postat August 31, 2012 Hai ca e de bine daca rider e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate