foxbat Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Barajul Paltinu?Pe Valea Doftanei?M-as baga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Pai sigur merg si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 adi, da si tu detalii pls ( ca doar de la tine am aflat) loc, ora, cazare ( if) ,. pret ( intrare, daca ) , ora de plecare..de astea btw..tot cu conserva, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Eu sunt aici.Nu este cu intrare.Aglomeratie mare...dar pastrama buna :)e pana maine seara deschis. P.S.E dupa lacul Paltinu,in comuna Valea Doftanei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Cred ca zici de Festivalul Cascavelei, care se tine in Traisteni pe terenul de fotbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 da, pesemne ca ala este, dar asta seara canta compact am plecat spre locatie ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 (editat) Ai idee la ce ora canta?acum m-am intors de acolo,m-am cazat la 10 km de locatie,inapoi. Editat Septembrie 1, 2012 de piticoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 Ai idee la ce ora canta?acum m-am intors de acolo,m-am cazat la 10 km de locatie,inapoi. Fost..mancat baut calarit.ratat o curba.ecat.compact a dat teapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 1346535649[/url]' post='3219627']Fost..mancat baut calarit.ratat o curba.ecat.compact a dat teapa adica a fost bine ori ba????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 adica a fost bine ori ba????? Super bine .bulz.must.vin.bere .burgman 650.curbe.nisip. Magarii de la compact n au concertat.. Multam de intrebare.totul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Intrebare: drumul pana la lac este asfaltat sau forestier-ish ? Ma intereseaza daca pot sa ajung cu un GSR 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2012 Autor Share Postat Octombrie 4, 2012 Intrebare: drumul pana la lac este asfaltat sau forestier-ish ? Ma intereseaza daca pot sa ajung cu un GSR 600. asfalt, cam cu praf si ..valuri dar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 asfalt, cam cu praf si ..valuri dar ok Plus cateva zone cu cratere interspatiale. E adevarat ca ultima data cand am fost mai peticeau din ele, dar sigur mai lasa cateva, asa de gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate