WHITE RAVEN Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) Am cotrobait un pic pe aici dar nu am gasit nimik despre V-Rod, asa ca il incep eu.. asta este a mea, ieri m-am pricopsit cu ea Editat Septembrie 2, 2012 de WHITE RAVEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VirtLoop Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Frumoasa ... sa te porti cu grija cu ea si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Nu sunt mare fan al genului si sunt putine modele ce imi plac ...But Damn ! Arata demential ! Felicitari , sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Sa te bucuri de ea.., auzi, da p-acolo nu estem criza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 pai daca nu era criza isi lua omu v-rod muscle nu v-rod simplu glumesc, s-o porti sanatos pe sosele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) e 1250 nu? a mea e 1130..Gasesti cam tot ce ai nevoie pe 1130cc.com, forum dedicat VRod Io'te si pe mine calare pe dansa Editat Septembrie 6, 2012 de Iantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 2, 2012 Autor Share Postat Octombrie 2, 2012 Fain Baby al tau este de 1130 ca al tau.. sincer nu ii trebe mai mult face fatza super bine pe autostrada si asta este ceea ce ma interesa. Stiam site-ul ala o sa ma implic sa caut si eu mai multe informatzii despre el cat pana acum am bagat km si sincer nu m-as mai da jos de pe el.. apropo cam cat consuma al tau ? al meu stiu ca am 200 km pe rezervor oricum as merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 In oras consuma cam 10% dar fostul proprietar, american, a pus si Power commander si nu prea-i place in ture joase. Combinat, da, cam 7%. Chiar ma uitam cu jind la un rezervor de 19l, dar imi pare cam scump ~600 usd in State + transport+taxe vamale +24% TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate