JohnyGabe Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 haideti sambata mah...ca mai lucreaza lumea in timpul saptamanii ...Daca vreti eu merg sambata! (daca nu se mai intampla..ceva..gen crapa motoreta sau altceva.. :| ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 eu sambata lucrez ... duminica as fi liber dar sunt dupa tura de noapte si mi-ar fi greu ... dar nu imbosibil! insa si duminica se anunta ploi peste tot. eu, insa sunt dispus sa merg si miercuri/joi si duminica sau alta data ... eu as merge la toate plimbarile daca as avea timp ... insa sunt prins intre 2 job-uri si renovarea apartamentului. uite pentru miercuri prognoza: curtea de arges http://www.accuweather.com/ro/ro/curtea-de-arges/271850/daily-weather-forecast/271850?day=3 cartisoara http://www.accuweather.com/ro/ro/cartisoara/2276474/daily-weather-forecast/2276474?day=3 sibiu http://www.accuweather.com/ro/ro/sibiu/290499/daily-weather-forecast/290499?day=3 valcea http://www.accuweather.com/ro/ro/valcea/1159535/daily-weather-forecast/1159535?day=3 sebes http://www.accuweather.com/ro/ro/sebes/271695/daily-weather-forecast/271695?day=3 novaci http://www.accuweather.com/ro/ro/novaci/2275868/daily-weather-forecast/2275868?day=3 prin urmare (1): e frumos si pe TF si TA iar un mare + il reprezinta faptul ca ambele sunt cu mult mai libere in timpul saptamanii! prin urmare (2): care vreti sa mai mergeti eu zic sa va luati liber ca nu stiu cand mai prindem vreme din asta. prin urmare (3): chiar daca plec singur de data asta, vazand prognoza, plec chiar si singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 17, 2012 Autor Share Postat Septembrie 17, 2012 asadar miercuri ii dam bice pe TF, maine curat lantu sa fie frumos pentru plimbare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 mai aproape ? Sinaia -Piatra Arsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Hai pe TF ca valea PH o putem face altadata ca e aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Hai pe TF ca valea PH o putem face altadata ca e aproape. Pai aia e idea ...mai aproape . E posibil sa ploua si e mai ok prin zona ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 18, 2012 Autor Share Postat Septembrie 18, 2012 pe mine ma incanta si ideea cu valea prahovei. cum ramane ? care voteaza pentru VP si care pt TF ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) cu parere de rau va anunt ca eu ma retrag maine trebuie sa merg sa semnez niste acte la orele 10:00 si la 15:00 si nu pot sa plec din Bucuresti. daca o sa fie frumos duminica poate plec atunci ... chiar si singur! Editat Septembrie 18, 2012 de B I Z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 18, 2012 Autor Share Postat Septembrie 18, 2012 maine mai e cineva care vrea sa mearga ???? maine trebuie sa merg sa semnez niste acte la orele 10:00 si la 15:00 si nu pot sa plec din Bucuresti. te-au avansat ma ? marire de salariu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Deja ploua......eu zic pas pana da soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) da...duminica sau sambata.... Merg si eu daca ramane asa... Editat Septembrie 18, 2012 de JohnyGabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Duminica eu sunt liber si nici treaba nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Poi ce faci Biz-ule???...ma certi dincolo si acum nu mai iesi la plimbare???...țțțțț...mama ei de treaba !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Nu mai ies ca am tot fost amanat cu semnarea actului de v-c pt un apartament iar maine in sfarsit mi-a venit randul si iti dai seama ca nu pot sa fac figuri eu acum. Asteptam de ceva timp finalizarea actelor si nu vreau sa mai aman chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Salutare, lasati-mi si mie un nr de tel de contact, daca mai mergeti maine pe TF, s-ar putea sa pot sa vin si eu care e viteza de croaziera? dar pe curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 18, 2012 Autor Share Postat Septembrie 18, 2012 inspectore , eu pot merge miercuri, mai zicea valentino1 pe alt topic ca merge, abia acum vad mesajul tau. ce ziici, ne bagam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 pentru 29 sambata /index.php?/topic/684304-siriu-cheia-29-sept/page__pid__3235555&do=findComment&comment=3235555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 ne dam in weekend ul asta pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Sambata pot merge si eu! ..Dar si duminica daca ne hotaram altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 eu duminica sunt liber si vreau neaparat o plimbare! sper sa tina vremea cu mine/noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate