nervOptik Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Sunt la Ob Lotrului si am vazut salvare cu 2-3 km inainte pe drum urmata de un SV maro coniac. Am aflat ca este vb despre un coleg polonez care a cazut pe curba la 4km de Ob. Lotr. (Transalpina > Ob. Lotrului - Sebes) fara a fii implicat in vreun acrosaj. Are clavicula rupta si a fost trimis cu salvarea la Petrosani. Nu cunosc alte detalii, dar poate il cunoaste cineva de aici si il poate ajuta. L.E. Am vazut mobra, e parcata la restaurantul de aici si proprietarul a zis ca o baga in beci pana vine dupa ea. Are clestele de frana rupt, oglinda si scarita dreapta rupte. E un SV negru cu nr de PL Editat Septembrie 15, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Sănătate confratelui Rumburak, poate reuÂşesc motocicliÂştii din zonă să-l găsească Âşi să vadă dacă are nevoie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate