biancocelleste Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Va salut pe toti! Tocmai am demarat procesul de inmatriculare al mobrei si sunt fericit ca voi putea circula in sfarsit legal. Astfel, imi doresc ca in week-endul 29-30 sep, cand toate formalitatile vor fi fost efectuate, sa fac o "drumetie" in zona Predeal, Brasov, prima de altfel de cand am atat B cat si A-ul. De aici si entuziasmul meu. Daca ar fi doritori, putem discuta aici mai multe si eventual sa stabilim detalii pentru o eventuala plecare. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Pe mine ma intereseaza daca o sa fie vremea ok. O sa urmaresc topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 17, 2012 Autor Share Postat Septembrie 17, 2012 Pe mine ma intereseaza daca o sa fie vremea ok. O sa urmaresc topicul. Sigur ca este un must ca vremea sa fie cel putin decenta mai ales pentru mine care cam duc lipsa de echipament. In fine, de se va merge, incropesc eu ceva. Sa vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Incearca mai bine un drum la Ruse , e clima mai calda si drumul mai usor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 must? unde se bea must? se poate ajunge cu motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 chiar am gustat un must azi ... tare`i bun!!! ... dar cu masura! si se poate ajunge si cu motocicleta acolo unde am baut eu ON: eu as merge cu placere insa WE-ul ala cred ca sunt la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 must? unde se bea must? se poate ajunge cu motocicleta? Se poate bea must cu mine, doar ce a venit tata de la tara. De vei veni, promit sa iau o sticla cu mine Buna glumita ta, mi-a placut chiar am gustat un must azi ... tare`i bun!!! ... dar cu masura! si se poate ajunge si cu motocicleta acolo unde am baut eu ON: eu as merge cu placere insa WE-ul ala cred ca sunt la munca! ON: de nu vei munci, merem merem Breaking news. Din cauza unor probleme de ultim moment nu mai pot sa inscriu mobra complet. Mi-am facut totusi RCA si ITP. Propunerea mea ar ramane valabila in continuare dar sincer sa fiu, mi-e cam frica sa nu ma opreasca organu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate